Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

5u Wakker

 • Auteur
  Berichten

 • Ninel
  Bijdrager
  #10217946

  Onze dochter van 9,5 maand is sinds 1 – 2 weken iedere ochtend rond 5u wakker. Speen geven of even laten liggen werkt niet. Ze heeft geen honger, is gewoon vrolijk en gaat lekker spelen als we haar uit bed halen. 

  Nou heb ik volgens mij wel vaker topics gelezen van kinderen in deze leeftijd die slecht slapen en ik vroeg me af hoe lang dat bij jullie heeft geduurd en of het echt maar een fase was? Mijn vriend en ik staan nu om en om op en zo is het (met waar mogelijk een middagdutje) nog wel vol te houden. Maar ik hoop toch echt dat dit weer over gaat en ze weer wat langer door gaat slapen. Later in bed leggen heeft trouwens geen zin, dan is ze ook gewoon om 5u wakker.

  Iemand ervaringen en/of tips? 

  #10217947 Quote

  Hier heeft dat een paar maanden geduurd. Gaat vanzelf weer over. 


  LKM
  Bijdrager
  #10217948 Quote

  Hier een baby van 10 maanden die inderdaad rond die tijd ook tegen 5en wakker was. Nu schommelt het tussen 5/6 en soms slaapt hij nog een uurtje na de fles om 5 uur. Ik denk inderdaad ook dat het een fase is… voorheen sliep hij namelijk tot half 7.


  Ninel
  Bijdrager
  #10217951 Quote

  Dankje voor de reacties! Hoop dat het een fase is, we wachten het nog maar even af


  RomyVM
  Bijdrager
  #10217958 Quote

  Hier heeft mijn dochter dat ook een paar weken (zo’n 2 maanden) gedaan. Idd vreselijk vermoeiend en niks hielp! Het was ook ineens weer voorbij en toen was het 6.30. Dus nog steeds een vroege vogel maar al 100x beter dan 5.00. Succes! 😉

  #10217965 Quote

  Hoi

  Het enige dat bij ons werkt tegen tegen zulke vroege ochtenden is zelf een uur of anderhalf eerder naar bed gaan  hier een meid van 7 maand die vind dat haar dag begint om 5 uur 

  Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct