Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

6 4 Zwanger Maar Bloedverlies

 • Auteur
  Berichten

 • SEH
  Bijdrager
  #10516261

  Hi,

  Op dit moment 6.4 zwanger, maar sinds 5 dagen bloedverlies. In eerste instantie wat bruin, lichtroze vegen. Vandaag helderrood en iets meer. Verder geen buikpijn of andere klachten.
  Zit er een miskraam aan te komen? Wie heeft hier ervaring mee?

  Liefs!


  Cicigrcia
  Bijdrager
  #10516262 Quote

  Zelf niet meegemaakt. Heb veel van dit soort topics gelezen en tot de conclusie gekomen dat het vaker voorkomt. Vooral rond de 6-7 weken. Velen hebben gewoon een gezonde zwangerschap (gehad) na dit verschijnsel.
  Als je bloedverlies gepaard gaat met buikpijn dan KAN het wel een aanduiding zijn. Maar vaak ook gelezen dat het toch geen miskraam is geworden ondanks de combinatie van.

  Dus wellicht hoef je je helemaal niet druk te maken. Maar bij twijfel toch VK/HA raadplegen.

  Xx


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10516282 Quote

  Ik heb bij mijn zoontje en mijn huidige zwangerschap (nu bijna 15 weken) ook bloedverlies gehad zonder dat het iets van een miskraam betekende. Echter had ik bij twee van mijn miskramen ook bloedverlies zonder buikpijn (en ook twee keer wel flinke buikpijn), ik denk dat het niet zoveel zegt. Misschien kan je terecht bij je verloskundige? Rond deze termijn zou er wel een (voor ons nog niet echt als kindje herkenbaar) kindje zichtbaar moeten zijn op de echo, dus mogelijk kan ze iets zeggen over of het er tot nu toe goed uitziet of niet. 


  Carolinerkj
  Bijdrager
  #10516283 Quote

  Hoi
  Ik zou de vk bellen om een echo te laten maken want testen heeft ook geen zin als het wel.een miskraam word/is test je positief omdst het hormoon nog in je lichaam zit. heb zelf geen goede ervaringen met bloedverlies helaas ook geen krampen erbij en toch een miskraam enigste wat je kunt doen is een echo als je zekerheid wil hebben

  #10516302 Quote

  Bij mij betekende het een miskraam, maar mijn nicht had ook een paar keer helderrood bloedverlies en is nu 12 weken zwanger en gaat gewoon goed. Volgens mij zegt het dus inderdaad niet veel. Zou idd om een echo vragen in jouw geval, veel succes!


  SEH
  Bijdrager
  #10516317 Quote

  Bedankt voor alle reacties. Ik heb net contact gehad met de vk en kan morgen terecht voor een echo. Ik hoop dat alles goed is..

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10516318 Quote

  Ik denk dat het niet zoveel zegt. Ik heb 2 miskramen gehad en 1 missed abortion en ik heb tijdens mijn ‘goede’ zwangerschappen nooit bloedverlies gehad maar heel veel hebben dit wel. Ik zou even je vk bellen en vragen of je een echo kan krijgen.


  SEH
  Bijdrager
  #10516762 Quote

  Gisteravond heel veel bloed en stolsels/weefsel verloren. Ook heel veel buikkrampen. Vandaag bij de vk een echo laten maken. Mijn baarmoeder is leeg.
  Erg verdrietig, maar helaas is het niet anders.
  Bedankt allen voor jullie reacties.


  Cicigrcia
  Bijdrager
  #10516865 Quote

  Och, meissie.. het spijt me ontzettend 😞❤️. Sterkte ..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct