Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

6 Dagen Over Tijd Maar 5 Testen Negatief

 • Auteur
  Berichten
 • #10215687

  Hoi, ik ben nieuw hier, dus kan al een topic zijn die al besproken is. 

  In maart hebben wij een miskraam gehad met 9 weken. Na een paar weken zijn we weer wezen proberen zwanger te worden, met hulp van de clearblue ovulatie test. Hier bij test ik echter alleen peak fertility en nooit heb ik de high fertility getest. Echter elke keer als ik de peak fertility heb getest en ik weer ongesteld ben geworden geeft mijn app aan dat mijn ovulatie op de zelfde dag is geweest als mijn peak. (Lang verhaal ik weet het) 

  Echter is mijn cycle van 27 dagen (voor de miskraam en 1 maand na de miskraam) daarna heb ik een cycle van 24 dagen gehad en daarna 25 en nu zit ik op een cycle van 31 dagen. 

  Heb 5 testen gedaan waar van 1 early start test. Deze waren allemaal negatief. Heb een afspraak bij de huisarts maandag. Maar vroeg mij af hebben meer meiden dit gehad en toch nog uiteindelijk zwanger, of hoop ik op een dode mus? 

  Ben niet gestresseerd en kan me ook bij neerleggen dat de test negatief is. Ook ben ik jaren aan de pil geweest en raakte ik zwanger na 2 maanden stoppen. 

  Bedankt voor het lezen en ik hoop dat iemand mij kan helpen met een soort van zelfde verhaal. 

   

  Monique 


  mamon Kolk
  Bijdrager
  #10215726 Quote

  Hallo,

  ik heb dat ook gehad naar mijn miskraam met 10 weken. Daarna zijn we ook weer door gegaan, en opgeven moment overtijd en testen negatief naar 2 weken overtijd te zijn werd ik eindelijk ongesteld. Je lichaam kan je flink voor de gek houden.


  Famke87
  Bijdrager
  #10216272 Quote

  Ik heb hetzelfde gehad. Had een hele regelmatige cyclus, 30 dagen en toen ineens een cyclus van 40 dagen. Heb ook een miskraam gehad, met 9 weken, en mijn lichaam hield me toen ook voor de gek en testen waren negatief  

  Sorry, dus geen ervaring dat het dan alsnog positief is. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct