Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

6 dpo bloedverlies

 • Auteur
  Berichten

 • KellyM
  Bijdrager
  #10397189

  Hoi allemaal,

  Wijn zijn nu 9 maanden bezig voor een kindje. Na het stoppen met de pil wel wat last gehad van het ontpullen zoals hele korte cyclus. Maar de afgelopen 4 maanden wel gewoon regelmatig. Nu had ik vorige week maandag mijn ei. Maar ny had ik zaterdag avond een beetje bloedverlies ik dacht dat mijn cyclus weer korter was geworden maar dit is dus niet zo want het bleeft bij dat beetje. Nu heb ik sinds gisteren wel ineens last van mijn borsten. Zou dit een innestelingsbloeding geweest kunnnen zijn en zijn er leden die dit herkenen?


  Melissaaa
  Bijdrager
  #10397212 Quote

  Ik heb ook gehad dat ik in de week na de ovulatie, ineens begon te bloeden. Ook ik dacht dat ik vervroegd ongesteld was geworden omdat het naar mijn idee meer was dan een innestelingsbloeding zou moeten zijn. Ik had dan verder nergens last van, maar toch de week erna een positieve test in handen.. Maar natuurlijk weet je het nog niet, totdat je test! 


  KellyM
  Bijdrager
  #10397222 Quote

  Dankjewel voor je reactie 😃 hoeveel dagen daarna had jij getest mijn nod is volgende week maandag maar zou ik al eerder kunnen testen?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct