Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

6 Maand En Heel De Dag Zeurig

 • Auteur
  Berichten

 • Lieveling
  Bijdrager
  #10407300

  Hoi allemaal!
  Onze dochter is 6 maand oud, nog geen tandjes zichtbaar en krijgt netjes haar hapjes en haar flesjes ( inmiddels allemaal pap flesjes omdat anders er niets in blijft i.v.m reflux) wel op aanwijzing van HA. Nu is het zo dat ze heel de dag aan het zeuren is. Na het eten bij ons op schoot in de box niets is goed. Slapen doet ze niet als 1 v d beste alleen in de nacht pakt ze uit eindelijk lekker haar slaap. Maar de hele dag met een zeurende baby lopen die niets wil en niets leuk vind is natuurlijk helemaal niet prettig! Draag zak wil ze niet in en slaapt er ook niet in. Mijn vraag is dus of meer ouders dit hebben gehad met hun kleine ? We brengen zoveel mogelijk regelmaat in alles. Ze is nu al zeker 3 weken aan het “zeuren”

  Groetjes!


  Roxxx
  Bijdrager
  #10407338 Quote

  Ik heb dit ook mee gemaakt zag ook niks van tandjes maar het zou evengoed kunnen bij ons dochtertje was ook eerst niks te zien van tandjes maar opeens waren ze er.


  MoesjeSharel
  Bijdrager
  #10407356 Quote

  Klinkt inderdaad alsof er iets zit aan te komen. Het kunnen tandjes zijn, maar ook een sprongetje. Ik weet alleen niet meer wanneer die precies komen. Als ze een sprongetje maken kunnen ze ook zo ‘chagrijnig’ zijn en dan ineens is het over en kunnen ze allemaal nieuwe dingen die ze eerst niet konden.


  Noordegraafjes
  Bijdrager
  #10407381 Quote

  Ik weet niet of je het al geprobeerd hebt maar ik legde alle spenen en bijtringen rond de tijd van eerste tandjes in de koelkast voor ik het gaf. Werkte een beetje verdovend. Dus mochten het tandjes zijn misschien dat dit werkt.

  Rond de 7de maand had mijn zoon een groei moment en had hij ook behoefte aan veel aandacht. Hij werd toen snachts er wakker van overdag sliep hij gewoon zijn slaapjes. Toen hij 1,5 was zelfs met hem in het ziekenhuis geweest meerdere malen voor groeipijn hij wilde niet meer lopen kruipen moest hem continu weer tillen wand alles deed zeer. Heeft hij toen ook medicijnen voor gekregen om de pijn te verlichten.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct