Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

6 Maanden Nachtvoeding En Meer

 • Auteur
  Berichten

 • EvanS
  Bijdrager
  #10535860

  Onze zoon is nu 6,5 maand. Vanaf zijn geboorte heeft hij last van obstipatie, soms 4 dagen dat er tussen zat en zijn ontlasting was erg hard. Hier hebben we enkele maanden mee gesukkeld van huisarts naar kinderarts maar zonder enkele verbetering (we kregen macrogol daarna forlax maar dit hielp minimaal). ’s Nachts is hij veel wakker en huilde hij soms uren achter elkaar. Nadat we met de hapjes begonnen kreeg hij erge eczeem, dauwworm heeft de huisarts vastgesteld en hier kregen we hormoonzalf voor. 

  Nu maanden later hebben we op aanraden van de osteopaat (en in overleg met de KA) nutramigen gekregen en wat bleek, obstipatie voorbij en ook was onze zoon een heel stuk vrolijker. Het lijkt dus een koemelkallergie. Zijn eczeem is een stuk minder, maar nog niet over dus we verdenken ook nog enkele allergiën. 

  De nachten blijven vreselijk. Hij lijkt alleen stil te krijgen met een klein flesje (90 cc + 3) en wordt op vaste tijden wakker: rond 23.00 uur, 03.00 uur en dan weer om 06.00 uur. Niets helpt en hij blijft huilen. De afgelopen weken liggen we om en om met hem beneden (hij in het campingbedje) zodat hij zijn zus niet wakker krijst. Het is niet huilen, maar echt krijsen en heel hard, zo zielig! Hij lijkt ergens last van te hebben…

   

  Concreet: we weten gewoon niet meer wat we moeten doen. Laten huilen o.i.d. geprobeerd maar raakt hij alleen maar meer overstuur van. Overdag slaapt hij goed, eigenlijk volgens het boekje en volgt netjes een schema. Hij lijkt hongerig maar krijgt overdag 4 flessen van 180 + 6 en de avond 3 scheppen granen erbij. Daarnaast eet hij een heel potje voeding van ongeveer 180 gram en ’s ochtends een stuk fruit. We verdenken dat hij last heeft van andere allergiën (zit ook in de familie) maar geen idee hoe we het nu moeten aanpakken, we zijn erg opgebrand!! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct