Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

6 weken echo ivm bloedverlies

 • Auteur
  Berichten

 • -Sanae
  Bijdrager
  #10446942

  Heeft iemand ervaring met een 6 weken echo en eventueel bloedverlies?


  Mama van Yara
  Bijdrager
  #10446951 Quote

  Ja! Wat is precies je vraag/wat wil je weten? 


  -Sanae
  Bijdrager
  #10447001 Quote

  Ik wou weten hoe het eraan toe ging, en of de bloedverlies een slecht teken was? 

  Ik heb namelijk al 4 dagen licht bloedverlies en ben 6 weken zwanger.

  #10447004 Quote

  Ik heb ook vanaf ongeveer die tijd een aantal weken bloed verloren. Bleek een hematoom te zijn. Mijn dochter is nu sen half jaar oud dus alles is goed gekonen gelukkig.

  #10447005 Quote

  Sommige vrouwen blijven ook ‘ongesteld’.worden tijdens zwangerschap. Hoeft niks te zeggen. Echo afwachten en ervan genieten zou ik zeggen


  WonderAn
  Bijdrager
  #10447025 Quote

  Ja hier ook met 5,5 week/6 weken ongeveer 5 dagen last gehad van helderrood bloedverlies. Tijdens een vroege echo bleek er gelukkig niets aan de hand, inmiddels 26 weken ☺️. Verloskundige vertelde toen dat dit heel veel voorkomt op dit termijn omdat alles beter doorbloed is daar beneden.
  Hopelijk is dit bij jou ook gewoon het geval 🙂

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Bollebuikpuntnl
  Bijdrager
  #10447028 Quote

  Ik heb het ook gehad en met 6+2 kreeg ik mijn eerste echo. Deze was goed en er was al een kloppend hartje te zien. Toen ik de verloskundige belde met 5 weken dat ik bloedverlies had zei ze ; Zolang je geen heftige buikkrampen krijgt en geen stolsels verliest is er nog geen reden tot paniek.


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10447149 Quote

  Ik heb bij mijn laatste twee zwangerschappen ook bloedverlies gehad, bij mijn zoontje ging dat gewoon goed en zag ik dus gelukkig weer een kloppend hartje op de echo (geloof met 6+4, een week eerder ook al een echo met kloppend hartje gehad ivm eerdere bbz, maar toen dus nog geen bloedverlies), bij mijn laatste zwangerschap was het waarschijnlijk wel een voorteken van een miskraam (krampen en stolsels kwamen toen pas een week of 4 later met dat de miskraam echt op gang kwam, maar bij de echo ongeveer 2 weken later (ivm corona van mijn man mocht ik niet eerder op controle) bleek het vruchtje wel ongeveer rond dat eerste beetje bloedverlies gestopt te zijn met groeien). 

  Hopelijk zit het bij jou gewoon goed!


  -Sanae
  Bijdrager
  #10447310 Quote

  Ik kom net terug van mijn eerste echo en het ziet er over t algemeen goed uit. Ik heb het hartje van mijn baby zien kloppen, maar de arts gaf aan dat het best wel traag klopt. Het kan ook komen door dat ik waarschijnlijk nog geen 6 weken ben, maar 5,5 weken. Als dat zo is, klopt het hartje dan wel snel genoeg. Volgend week moet ik weer gaan voor een echo. Ik blijf positief!

  Dankjewel allemaal voor jullie ervaringen, ik heb nog alles zitten lezen voor de echo; de hoge spanning zakte en dat vond ik wel fijn voor ik de kamer in ging.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct