Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

6 weken en bloedingen

 • Auteur
  Berichten
 • #10343904

  Hey,

  Sinds afgelopen zondag 6 weken zwanger van ons tweede kindje. Helaas sinds gisterochtend bloedingen. Het begon met bruin slijm/bloed tijdens het afvegen op toilet.

  Sinds gisteravond is het helderrood en lijkt het meer op een menstruatie, bloed zit nu ook op maandverband. Ik heb verder geen last van krampen of buikpijn. De verloskundige zegt ook dat het te vroeg is om er een besluit over te maken en dat ik het een paar dagen moet aankijken tenzij de klachten erger worden. Ik heb er zelf geen goed gevoel over..

  Heeft iemand hier ervaring mee? X


  Inie Maa
  Bijdrager
  #10343907 Quote

  Ik heb het met mijn eerste zwangerschap meerdere malen gehad. Een keer bij 7 week en ook bij 14 week, toen ook geen gemeenschap o.i.d vlak van tevoren gehad. Bij mij was het niks maar het kan echt twee kanten opgaan.

  Hoop voor je dat het niks is 

  #10343909 Quote

  Bij mij ging het ook zo en liep het helaas uit op een miskraam. Het hoeft niet perse fout te zijn, maar hou rekening met alle scenario’s. Veel sterkte ❤️

  #10343925 Quote

  Bedankt voor de reacties. We wachten inderdaad maar af meer kunnen we niet ❤️


  Ikbendoutzen
  Bijdrager
  #10344006 Quote

  Ik had het ook rond 6 weken, niemand kan je zekerheid geven, ik wil je even sterkte wensen en ik hoop dat het bloeden stopt!  Bij mij gelukkig wel en ben nu al 17,5 weken zwanger.  Wat bij mij hielp was toch even bellen met de verloskundige en wellicht kun je een vroege echo krijgen. Sterkte! 


  Ikbendoutzen
  Bijdrager
  #10344704 Quote

  Hoe gaat het nu met jou? 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10344818 Quote

  Hi meiden,

   

  Vanmiddag bij de verloskundige geweest voor een echo en de miskraam is helaas al geweest. Ik was er al bang voor maar heb nu zekerheid en kan het een plekje geven.. 


  Ikbendoutzen
  Bijdrager
  #10346019 Quote

  Dat vind ik rot voor je, veel sterkte!! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct