Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

6 Weken Zwanger Echo

 • Auteur
  Berichten

 • Kletskopje
  Bijdrager
  #10106727

  Hoi allemaal,

  Met 5 weken zwangerschap heb ik de echo gehad die je op de afbeelding ziet. Er was toen nog weinig te zien. Blijkbaar zag het er toen wel keurig uit voor die termijn.

  Komende dinsdag moet ik terug voor een echo, ik ben dan +/- 6 weken en 6 dagen. Zou je dan al een vruchtje met hartje kunnen zien? 

  Ik vind het zó spannend! Bang dat het toch niet goed is, omdat bij 5 weken nog geen vruchtje was etc… Ik verlies verder (gelukkig) geen bloed en heb wel de kwaaltjes.

  Echo 5 weken


  Kletskopje
  Bijdrager
  #10106730 Quote

  Voor als de afbeelding het niet doet:

  http://nl.tinypic.com/r/30w4biw/9


  StephW
  Bijdrager
  #10106732 Quote

  Volgens mij zou je dan al een kloppend hartje kunnen zien hoor. Ik dacht dat die in de 6e week normaal wel gaat kloppen. Spannend!


  BelleNova
  Bijdrager
  #10106739 Quote

  Hey Itsanoukske,

  Ik heb vandaag mijn eerste echo gehad met 5.5 weken. Alles was er op te zien, zelfs een kloppend hartje!

  Als ik trouwens jou foto bekijk zie ik in het vruchtzakje een klein wit puntje. Dat zou het vruchtje kunnen zijn.

  Alvast 🤞voor a.s. dinsdag!


  Lizzyfeb
  Bijdrager
  #10106740 Quote

  Je zou dan een hartje kunnen zien idd ! Ik was ook 6+6 toen ik het hartje zag! Veel succes dinsdag!


  Kletskopje
  Bijdrager
  #10106742 Quote

  Hey Itsanoukske, Ik heb vandaag mijn eerste echo gehad met 5.5 weken. Alles was er op te zien, zelfs een kloppend hartje! Als ik trouwens jou foto bekijk zie ik in het vruchtzakje een klein wit puntje. Dat zou het vruchtje kunnen zijn. Alvast voor a.s. dinsdag!

  Dankje voor je bericht. Volgens de VK was dat het dooierzakje. Ik was toen ongeveer 5 weken. Gek dat jij met 5 dagen later wel al een vruchtje met hartje had 😮 ik 5 dagen ervoor nog niks 

   

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  NicolientjeP
  Bijdrager
  #10106765 Quote

  @itsanoukske wat spannend! Ik heb ook een echo gehad met 6 weken en het hartje zien kloppen. Mijn verloskundige zei van te voren wel dat het ook dan soms nog te vroeg is om het hartje te kunnen zien. Het is bij iedereen anders. 


  SASLS
  Bijdrager
  #10106772 Quote

  Spannend! Ik had met 6+2 een echo en heb het hartje zien en horen kloppen. Arts zei vantevoren wel dat het even zoeken kon zijn maar dat was bij mij uiteindelijk niet het geval! Succes met je echo volgende week.

  #10106773 Quote

  Het is zoals NicolientjeP zegt. Bij sommige vrouwen is al heel vroeg een kloppend hartje te zien en bij andere vrouwen duurt het gewoon wat langer. Probeer te bedenken dat het bij jou misschien nog te vroeg kan zijn. Begrijp me niet verkeerd, maar ik heb je andere topics gelezen en je lijjkt nogal onzeker. Het is natuurlijk te hopen dat je een kloppend hartje ziet (en dat zou prima kunnen met 6+6), maar laat je niet van de wijs brengen als het nog niet te zien is. 

  Succes! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct