Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

6 Weken Zwanger En Bloedverlies

 • Auteur
  Berichten
 • #10558390

  Hallo allemaal,

  Ik ben nu 6+1 en kreeg zaterdag helaas een beetje bruin bloed verlies. Gisteren zette dat om in rood bloedverlies. Er zat geen bloed in mijn ondergoed alleen tijdens afvegen had ik wat bloed op het toilet papier en dit duurde ongeveer 3 uur. Nu heb ik opnieuw een beetje bloed tijdens het afvegen. Kan dit kwaad? Ik maak me toch een beetje zorgen. Ik heb verder geen buikkrampen, ben wel erg moe en heb pijnlijke borsten. Is er iemand die iets soort gelijks heeft mee gemaakt en mij een beetje gerust kan stellen?


  Cvdpluijm
  Bijdrager
  #10558410 Quote

  Ik heb met 8 weken zwangerschap zo grote bloeding gehad dat ik met de ambulance naar het ziekenhuis ben gebracht daar meteen een echo gekregen en zagen wij het hartje kloppen nu een gezonde meid van 5  Na die 8 weken zwangerschap nooit meer een bloeding gehad.  

  Ook nooit iets van buikkrampen gehad tijdens de bloeding.


  Samvd
  Bijdrager
  #10558425 Quote

  Ik had ook rond de 6 weken volgens mij bloedverlies en wel krampen trouwens. Was op mijn werk en schrok me dood. Meteen verloskundige gebeld en heeft me dezelfde dag nog voor een echo kunnen inplannen. Gelukkig was alles goed en ben ik inmiddels 19 weken. Het kan heel erg veel dingen zijn en de enige manier om het zeker te weten is een echo volgens mij.

  Als je het niet vertrouwd zou jouw verloskundige kunnen bellen 😉

  #10558488 Quote

  Mijn klachten zijn ook wat minder vergeleken met vorige week. Heb echt het gevoel dat het niet goed zit helaas. 


  Elize
  Bijdrager
  #10558503 Quote

  Hey

  Hier heftig bloed verlies en moet wachten tot de echo. Ik verwacht dat het mis is. Het is echt menstruatie maar ik heb geen krampen. 

  Hoe gaat het bij jullie?

  #10558536 Quote

  Wat heftig, hopelijk valt het mee bij jou.

  Ik blijf elke keer kleine beetjes bloed verliezen en nu al een tijdje geen bloed meer. Heb elke keer lichte krampen in mijn baarmoeder maar dit heb ik eigenlijk al 2 weken. Is ook minder pijnlijk als menstruatie pijn. Heb opnieuw een zwangerschapstest gedaan en die was duidelijk nog positief dus ik hoop ergens dat het nog goed komt.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  CGVRCIV
  Bijdrager
  #10558541 Quote

  Ik heb echt vaker gelezen dat men bloedingen had in begin van de zwangerschap en dat het uiteindelijk onschuldig bleek te zijn. Dus ik hoop dat echt in jullie geval. ❤️

  Echter, heeft testen geen zin want na een miskraam test je nog enkele weken positief ondanks de zwangerschap is afgebroken.
  Symptomen kunnen de ene dag super heftig aanwezig zijn en de andere dag weinig tot niet, dus dat zegt ook niets. Je kan hartstikke zwanger zijn en een paar dagen gewoon weinig tot geen symptomen ervaren.


  Annemt
  Bijdrager
  #10558654 Quote

  Ik heb met 5 en 6 weken bloedingen gehad incl verlies van stolseltjes en kramp. Inmiddels ruim 19 weken zwanger

  #10558780 Quote

  Hier ook ervaring met bloedverlies bij 6 weken. Alleen bruin en ook helemaal niet veel. Helaas is dat wel een miskraam geworden. Ik kon na overleg met VK meteen terecht voor een echo. Dat geeft uitsluitsel.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct