Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

6 weken zwanger en dromen

 • Auteur
  Berichten
 • #10164166

  Ik ben nu 6 weken en 5 dagen zwanger volgens mijn eigen berekening. Morgen hebben we de eerste echo bij de gyn. Super spannend!! 

  Voor onze zoon geboren werd, heb ik een miskraam gehad en daar kwamen we pas bij de echo achter. Ik was toen hele dagen erg misselijk. Bij onze zoon mocht ik niet klagen over de zwangerschap. Nu heb ik wat lichte klachten maar daar zul je mij ook niet over horen.. 

  Maar, afgelopen nacht  heb ik echt verschrikkelijke dingen gedroomd. Zoals dat ik op mijn buik lig en de baby dood gemaakt heb. En nog een rare; dat ze het hartje bij de 1e echo wilde gaan luisteren maar dat ze dat aan de hand van een autostoel doen, maar daar had de baby nog nooit ingezeten dus er was heen hartslag. Ik ben dus echt een aantal keren badend in het zweet wakker geworden en vanaf 4.00 maar wakker gebleven omdat ik niet meer durfde te gaan slapen. 

   

  Is dit normaal? Herkenbaar bij andere? 

  Dank je wel alvast! 


  Jessie-x-
  Bijdrager
  #10164186 Quote

  De nare, bizarre dromen inderdaad wel. Ik ben 7+2 en sinds ik de afspraak heb gemaakt bij de verloskundige heb ik nare dromen. Echt heel naar. voor mij is dit ook de eerste zwangerschap en weinig kwaaltjes. Ik ben als de dood dat het fout gaat.

  ik droom dat ik de echo krijg en er geen hartje klopt, dat er een leeg vruchtzakje inzit, dat mn baby wordt gejat terwijl het in mijn buik zit of dat iemand iets in mijn drinken doet zodat ik een miskraam krijg 

  of het normaal is, geen idee. Maar het is wel eng. 😞

  #10164191 Quote

  De hele bizarre en levensechte dromen zijn toch echt een zwangerschaps klacht 😘 heel herkenbaar bij mij nam het bij tweede trimester weer beetje af 

  #10164219 Quote

  Ooh, ergens fijn om te horen, maar bah.. Dan maar liever pijnlijke borsten ofzo! 😉

   

  Iemand tips? Want vannacht durfde ik dus echt niet meer te gaan slapen.. Wat helpt bij jullie? 


  Jessie-x-
  Bijdrager
  #10164252 Quote

  Nou eigenlijk niets… helaas

  ik luister zachtjes een muziekje met oordopjes in zodat mijn vriend niet wakker wordt 

  #10164320 Quote

  Hmm, haha.. Was er al bang voor. Hoop nu op een betere nacht en morgen op een goede echo. Dan zal het wel weer wat beter gaan! 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct