Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

6 Weken Zwanger En Licht Bloedverlies

 • Auteur
  Berichten
 • #10136834

  Hoi, 

  vandaag had ik een afspraak bij de huisarts. Daarvoor moest ik naar de toeliet, ik had tijdens afwegen een kootje donker bloed. Nu als ik naar de toeliet ga en mij afwegen ik heb heel licht bloedverlies. Zal dat zijn ? Ik heb straks een afspraak bij verloskundige voor een vaginale echo.  

  #10136879 Quote

  Succes bij de vk. Fijn dat je zo snel terecht kan 

  #10136886 Quote

  Het hoeft niks fout te betekenen. 

  Hopelijk gaat alles goed. 

  Succes vandaag 

   

   


  Amberle
  Bijdrager
  #10136902 Quote

  Hey, hoeft niks fout te zijn, heb zelf bloedverlies gehad van week 5 tot nu 11 w +3 dagen en net nog een goede echo gehad


  Kindersuprise
  Bijdrager
  #10137017 Quote

  Fijn dat je vandaag echo hebt. Ik heb 2 verhalen. De eerste zwangerschap ook met 6 weken licht bloedverlies, dat steeds meer werd en uiteindelijk een miskraam. Daarna gezond kindje gekregen en deze zwangerschap ook aan het begin bloedverlies. Ik verwachtte weer een miskraam maar na een paar dagen hield het op en ben inmiddels 19 weken zwanger. Iedereen heeft weer een ander verhaal en in principe komt licht bloedverlies aan het begin van de zwangerschap veel voor, maar kan dus ook in een miskraam eindigen. Helaas weet je dat nooit vantevoren. Ik duim voor je dat het onschuldig is en er een gezond kindje groeien mag!


  gebruiker365106
  Bijdrager
  #10137986 Quote

  Hoi, ik ben nu 7 wkn zwanger en had 2 avonden geleden roze afscheiding. Van die flinterjes bloed erin. Kreeg een hartverzakking. Bij mn 1ste zwangerschap nooit gehad. Nu hoor je overal symptomen kunnen komen en gaan zolang je maar geen bloedverlies hebt. Even poli gebeld (sta vanwege hoge bloeddruk onder controle) deze vertelde dat t kan. Sommige vrouwe verliezen zelfs meer dan een beetje tijdens zwangerschap.  Belangrijkste is dat t niet doorzet. Dus bloed met stukken erbij en weeenachtige krampen. Alhoewel je ook leest dat dit niet altijd zo verloopt. 

  Nu 2 dgn verder nergens last van behalve zwangerschapssymptomen. Dus ietsje geruster op. Check wel bij elke plasbeurt of ik geen bloed zie. 

   

  Hoe is t bij jou verder verlopen. 

   

  Grtjs nvn

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10138282 Quote

  Hoe is het afgelopen?

  Liefs

  #10138354 Quote

  Hallo allemaal, het was niks zei de vk.

  het is mijn eerste zwangerschap dus allemaal heel erg spannend mijn vriend was ook heel bang voor. Aankomende maandag heb ik weer een afspraak bij vk om het hartje te horen.

  Heel erg bedankt voor jullie reactie.

   


  XProud-MomX
  Bijdrager
  #10140046 Quote

  Gelukkig dat de echo goed was! 

  Blijft toch schrikken. Heb er nu helaas zelf ook last van vooral bruine bloer verlies afscheiding  hoop ook dat mijn echo goed is volgende week vrijdag en ik niet meer ga bloeden zo eng en rot al die zorgen en onzekerheid. 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen