Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

601517 Bruine Spuug

 • Auteur
  Berichten
 • #1607519

  Weet iemand of het normaal is als een baby donkerbruine spuug uitspuugt bij het boeren? Ik heb een dochtertje van 11 weken en geef bv. Dit is pas een keer gebeurd en ik vraag me af of ik me zorgen moet maken.

  #3379177 Quote
  quote: Mimmie schreef document.write(friendlyDateTimeFromStr('16-08-2006 17:50:37'));


  Weet iemand of het normaal is als een baby donkerbruine spuug uitspuugt bij het boeren? Ik heb een dochtertje van 11 weken en geef bv. Dit is pas een keer gebeurd en ik vraag me af of ik me zorgen moet maken.

  Hoi Mimmie,

  Bruine Spuug klinkt wel gek. Nou heb ik mijn dochter de fles dus met bv zou ik het niet weten. Maar ik zou als ik jouw was ff de huisarts bellen. Die neemt je ongerustheid weg.

  Groetjes Astrid

  #3379178 Quote

  dag moeder
  ik wil je niet ongerust maken hoor maar volgens mij is dit toch niet goed…

  poept de kleine wel goed? ik zou het toch even aan de dokter vragen of aan de assistente dat kan gewoon aan de telefoon.

  succes

  groetjes bren

  #3379183 Quote

  Hoi Mimmie!

  Bruin overgeven wil meestal zeggen dat er oud bloed in zit.
  Heb je toevallig een tepelkloofje?? Die kan bij het voeden gaan bloeden. Het bloed kan geen enkel kwaad voor je kindje, maar als je kindje na het drinken dan een mondje teruggeeft zie je het bloed daar in terug. Ook kan het zijn dat als er wat veel bloed in zit je kindje er wat misselijk van wordt en daardoor dus gaat spugen.
  Als je dus een kloof hebt, je kindje is verder alert, vrolijk, drinkt en groeit goed, dan is er niks om je zorgen over te maken.. het is dan waarschijnlijk jouw bloed dat ze opgeeft.
  Als je echt geen kloof of wondje aan je tepel of in haar mondje kan ontdekken, komt het ergens anders vandaan en is het zeker raadzaam om even bij de huisarts langs te gaan!

  Ik hoop dat het "gewoon" een kloofje is en dat je een beetje gerustgesteld bent!
  Groetjes, May.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen