Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

601666 Veel Huilen

 • Auteur
  Berichten
 • #1607668

  Mijn klein meisje van 7 wkn huilt veel.Bijv ,ze heeft de fles gehad om 11 vanmorgen ze gaat na bed huilt totdat ze rond 13.30 in slaap valt,ze krijgt om 15.30 weer de fles en is nu nog altijd aan het huilen,het is 16.50.Als ik haar op pak zoals net,dan is het goed,dan troost ik haar even en leg haar terug en nog geen 10 sec en ze huilt.Ze heeft ook wel dat ze na fles slaapt.Maar ook zoals nu ,veel huilen.Wat moet ik hier mee?Wie heeft tips,en als ze slaapt moet ik haar dan laten slapen totdat ze wakker wordt(al is het bijv 6/7 uur geleden dat ze fles kreeg)We zijn deze week ook de eerste keer na de Osteopaat met haar geweest,achter 2 wkn weer terug,het moest verbeteren na een keer of 3.Ben zo benieuwd.Gelukkig slaapt ze  `s nachts meestal gelijk na fles,tja moe van overdag.
  Groetjes Gaby.

  #3379894 Quote

  Mischien last van darmkrampjes? mijn zoontje had dat precies ook zo die had heel veel last van zijn darmpjes en zijn nekje!!!!!

  Groetjes angelique

  #3379897 Quote

  Naast alle honderden tips die iedereen vast voor je heeft.. kan ik maar één ding zeggen: het boekje van Ria Blom, regelmaat en inbakeren.
  Je hoeft niet meteen in te bakeren, maar het is wel een prettig boekje om te lezen en om te helpen je kindje rust en regelmaat te geven.
  Onze zoon huilt ook best veel en sinds wij hem inbakeren en duidelijke structuur bieden, gaat het stukken beter. Wakker worden, uitpakken, voeden, knuffelen, even in de box (de tijd dat hij in de box ligt wordt steeds langer) en zodra hij gaat gapen of huilen, naar boven, inpakken en slapen. Inslapen duurt soms een half uur (huilend) en soms nog geen tien minuten.
  Hij huilt nog best regelmatig, maar al veel minder dan eerst en wij voelen ons er ook veel beter bij.

  Maar het kan natuurlijk ook komen van de behandeling van de osteopaat. Misschien moet het eerst een beetje erger worden, voordat het gaat helpen na de derde keer. Ik zou dat denk ik even afwachten. Daarna kun je altijd andere acties ondernemen.

  Succes!!

  #3379898 Quote

  Hoi,

  Heb je overwogen om over te stappen op andere voeding. Bij mijn dochter heeft Omneo goed geholpen. In drie dagen was het over.

  Groetjes

  #3379904 Quote

  Als je kindje darmkrampjes heeft kan je dit zien omdat het dan de beentjes steeds optrekt.
  Je kan homeopatische druppeltjes van vsm kopen (cinababy) dit hielp bij mijn dochter erg goed tegen de krampjes.
  Ik zou niet zomaar overstappen op andere voeding, maar dit altijd eerst overleggen met het cb.

  Groetjes,
  Marjolein

  #3379905 Quote

  Hoi,
  Nee het zijn volgens mij geen darmkrampjes.

  HARMA,romi is dinsdag na osteopaat geweest kan ze daar nu pas een nawerking van hebben?

  Dat boekje van rust en regelmaat,kan ik dat gewoon bij bruna of zo halen?

  Groetjes Gaby.

  read more image Lees ook: Voedingsschema baby: het eerste jaar
  #3379906 Quote

  Hoi Gaby!

  Eerlijk gezegd heb ik geen idee welk effect een osteopaat kan hebben en hoe lang het kan duren voordat ze er last van krijgt. Je schrijft dat hij zei dat het na de derde keer beter zou worden, dus toen dacht ik.. misschien heeft het huilen daar mee te maken en is het verstandig nog die laatste keer af te wachten. Maar ik heb totaal geen verstand van osteopaten en hun behandelingen, dus kan er eigenlijk niets over zeggen..

  Ik heb hier al meer meiden gehoord over het boekje van Ria Blom. Via een kennisje werd ik getipt en zij zweerde er bij. Haar dochter en zij hebben er veel baat bij gehad en omdat onze kleine jongen ook erg onrustig was, tipte ze mijn moeder, die het vervolgens bij de Bruna besteld heeft.

  De wijkverpleegkundige vertelde me dat sommige kindjes alleen al rustiger worden van de regelmaat die je biedt en dat bakeren dan helemaal niet nodig is.
  Wij hebben geprobeerd het bakeren wat af te bouwen, maar meneertje werd er weer helemaal onrustig van en viel steeds moeilijker in slaap. Nu ligt hij weer in zijn doeken en slaapt als een roosje (om jaloers op te worden trouwens)!

  Misschien heb je er iets aan, maar ik wilde je het in ieder geval als tip geven!
  Op een gegeven moment liepen wij hier met z'n tweetjes als halve zombies,  op van het slaaptekort en niet meer gezellig voor wie dan ook.. Niet echt de grote roze wolk, terwijl ik zo graag van mijn nieuwe gezinnetje wilde genieten.. Dus ik weet hoe vervelend je je kunt voelen als je kindje zoveel huilt.
  En nu hebben we meer rust en is het voor iedereen weer gezelliger thuis!  Hij eet beter, is veel meer wakker als we hem uit bedje halen en hij  kan steeds langer in de box blijven liggen kijken.

  Het ISBN nr. is 9062387411.

  PS. Voor de grap kun je bij Bol.com ook de recenties lezen van andere moeders.

  #3379914 Quote

  Hoi gaby,

  Mijn dochtertje huilt ook heel veel. Wij zijn ook naar osteopaat geweest en ik weet niet of het daardoor komt maar ze heeft de week erna heel veel gehuild maar na 1 week werd het wel een stuk minder. Dus misschien heeft het toch wel met elkaar te maken (en dat ze een mentaal sprongetje gaan maken)

  succes

  Maria

  #3379915 Quote

  Hoi Gaby,

  Het boek regelmaat & inbakeren heeft ook bij ons zoontje geholpen. Mijn zoontje huilde ook heel veel overdag. Toen hij tien weken was zijn we begonnen met regelmaat en rust. Meer stuctuur in zijn ritme en voorspelbaarheid. En het heeft geholpen! Zo goed zelfs dat we niet eens hoeft in te bakeren.

  Mijn advies is: met 1 ding tegelijk uitproberen. Anders weet je op een gegeven moment wat het jou geholpen heeft. Denk je dat het aan doe voeding ligt, ga daar met je arts of CB mee aan de slag. Denk je dat je kindje meer regelmaat nedig heeft, koop het boek van Ria Blom regelmaat & inbakeren.

  Kijk op http://www.inbakeren.nl
  Inbakeren is alleen succesvol als je ook regelmaat biedt!

  Succes!

  Liefs, Loekie & Kevin vandaag 4 maanden

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen