Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

602733 Vraag Over Borstvoeding

 • Auteur
  Berichten
 • #1608735

  hallo allemaal,
  ik geef nu bijna 12 weken borstvoeding. mijn borsten voelde goed leeg maar de laatste dagen voelen ze wel soepel maar naar mijn idee lopen mijn borsten enorm vol, ze zijn groter en het trekt tussen mijn borsten omdat ze zo zwaar zijn. nu dacht ik je moet veel drinken maar drink ik misschien te veel ook met de laatste warme dagen drink ik veel of heeft het een andere oorzaak, wie heeft ervaring?
  groet knof

  #3385227 Quote

  Hai,

  Het is heel goed mogelijk dat je ukkie nu een iets ander drinkpatroon heeft aangenomen, de behoeftes van onze ukkies verandert regelmatig, daardoor heb je het ene moment het gevoel dat je te kort hebt en andere moment dat je teveel hebt…

  Maar je kunt je vragen ook op het http://www.borstvoedingsforum.nl stellen, daar zitten heel veel borstvoedende moeders die je vragen zullen herkennen.

  Ook op http://www.borstvoeden.net zitten heel veel ouders die borstvoeding geven, met een chat die goed bezocht wordt.

  Groetjes Nynke Bal

  #3385228 Quote

  bedankt voor de tip ik ga er meteen naar kijken
  groet knof

  #3385229 Quote

  hoi,
  ik geef nu 24 weken volledige bv en borsten zijn in die tijd regelmatig van "volheid"   veranderd. Dit heeft vls mij te maken met de behoefte van je kindje, je borsten passen zich daarop aan. Het is een vraag-aanbod verhaal. En als je kindje in de warmere dagen meer heeft gezogen omdat hij/ zij meer behoefte had, kun je dat nu ook merken. of je kindje drinkt minder vaak maar wel meer per keer.
  Succes ermee, groeten mira sinds 02-01 mama van jaap

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen