Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slechte drinker!!!

 • Auteur
  Berichten
 • #1609571

  Ik heb een zoon van 15 maanden. Hij is een erg slechte drinker. Hij krijgt nog 3 flessen Nutrilon melk, omdat  hij dit wel wil drinken. Maar roosvicee, ranja enz. drinkt hij bijna niet. Ook niet als je dit geeft i.p.v. een fles Nutrilon, zodat hij wel dorst moet hebben. Ook zou ik  de  Nutrilon eigenlijk willen afbouwen en over  gaan op koemelk.  Maar koemelk wil hij  echt niet drinken. Heeft iemand tips voor mij. Hoe krijg ik hem aan het drinken(roosvicee e.d). En hoe krijg ik hem aan de koemelk. Hij zal toch een keer van de Nutrilon af moeten!

  #3389455 Quote

  Ja, ik heb ook zo'n slechte drinker. Ze is nu 4 jaar, maar als er een half litertje per dag inkomt ben ik al blij.
  Lust je zoontje wel mandarijnen en sinaasappels? Die lust mijn dochter graag en daar zit natuurlijk ook heel veel sap in! In de zomer waterijsjes. Verder kan je er helaas niet veel aan doen….. Ik koop voor mijn dochter wel vaak Taxi of Dubbelfris want dat vindt ze lekker dus drinkt ze makkelijker, maarja, daar is jouw zoontje nog wat te klein voor.

  Wat melk betreft. Heb je al geprobeerd het te mengen? Dus koemelk met Nutrilon en dan steeds wat meer koemelk erdoor? Misschien smaakt dat wel vies hoor, zo'n mengseltje, ik weet het niet, maar je kunt het misschien proberen?

  Succes!

  Mariska

  #3389506 Quote

  Bedankt voor je tip!

  Ik doe nu minder flesvoeding in de fles en vul dit aan met koemelk. En mijn zoon drinkt de fles helemaal leeg. Ik ga het op deze manier afbouwen. Steeds minder flesvoeding in de fles en meer koemelk.

  Anneke

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct