Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

B'free fles???

 • Auteur
  Berichten
 • #1609602

  Heeft iemand van jullie ervaring met de B'free fles?? Het schijnt dat deze erg goed helpen tegen de krampjes…..

  groetjes kim

  #3389581 Quote


  hoihoi

  ik heb deze fles gekregen van een vriendin zij gebruikte hem wel voor haar zoontje voor kramp.. en bij haar hielp het wel… hoor er in ieder geval van meerdere mensen goede dingen over.. ik had hem niet nodig voor krampjes maar vind het wel een fijne fles!

  #3389582 Quote

  Hoi Kim,

  Ik gebruik de B-free fles sinds dat Thim 3 weken oud is (hij is nu bijna 4 maanden) en het bevalt mij (en Thim natuurlijk) erg goed!

  Thim spuugde met name erg veel en hij boert bijna niet. Ik ben toen gaan kijken welke fles dat een beetje kon tegengaan en kwam toen de B-free fles tegen.
  Er is nog een andere variant: de dr. Brown-fles, maar de B-free fles is milieuvriendelijk gemaakt (er zitten  geen schadelijke stoffen in), dus was de keus voor mij niet zo moeilijk.
  De flessen zijn wel wat moeilijker schoon te maken dan andere flessen, omdat er een staafje/ventieletje in zit, maar ik spoel alles gewoon heel goed af met heet water en zet ze daarna weer terug in de koelkast. En een keer per dag steriliseer ik de fles  met de magnetronsterelisator. Dat gaat harstikke goed.

  Ik ben er zeeeeeer tevreden mee!

  Succes ermee!

  Groetjes,
  Marga

  #3389585 Quote

  uhm weet niet of je dat al doet maar je kan alles uit elkaar halen het slangetje en tuitje zeg maar enzenz dit doe ik namelijk ook met uitkoken…

  #3389591 Quote

  Hoi hoi,

  Natuurlijk haal ik alles uit elkaar….maar ik bedoelde dat het wat meer werk was/is dan met een gewone fles (dus zonder het tuitje enz.)

  Groetjes,
  Marga

  #3389596 Quote

  oke haha!

  Lees ook: Voedingsschema baby: het eerste jaar
  #3389598 Quote

  Hoi Kim,

  Ik gebruik de B'Free fles ook al maanden voor Sven.
  Ik vind met name de spenen erg fijn. Die zijn wat soepeler van materiaal. Hiervoor had ik de Difraxflessen maar die spenen vind ik waardeloos. De melk liep meer langs Sven zijn mondje dan dat er binnen bleef.

  Het enige nadeel van de fles   vind ik dat je de spenen niet overal kunt krijgen. Bijv. de Etos en Kruidvat verkopen ze niet. Toevallig kwam ik er laatst achter dat een kleine kruidenier bij ons in het dorp de spenen heeft maar het is dus goed zoeken!

  Groetjes,
  Maike
  Mama van Sven, 28-7-2007

  #3389599 Quote

  hoihoi

  ik gebruik avent nr 4 op de bfree fles en dit werkt voor ons prima na heel lang te hebben aangeklooid met verschillende spenen, flessen enz

  xxx

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct