Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

bfree fles

 • Auteur
  Berichten
 • #1609607

  Mijn dochtertje heeft erge last van krampjes zowel overdag als s'avonds. Heb de sfles en de avent fles al geprobeerd, maar deze helpen niet of nauwelijks. Nu wil ik de bfree fles gaan proberen. Wat zijn jullie ervaringen met deze fles?

  #3389622 Quote

  Hoi Kim,

  Doen!
  Ik gebruik de B-free fles sinds dat Thim 3 weken oud is (hij is nu bijna 4 maanden) en het bevalt mij (en Thim natuurlijk) erg goed!

  Thim spuugde met name erg veel en hij boert bijna niet. Ik ben toen gaan kijken welke fles dat een beetje kon tegengaan en kwam toen de B-free fles tegen.
  Er is nog een andere variant: de dr. Brown-fles, maar de B-free fles is milieuvriendelijk gemaakt (er zitten  geen schadelijke stoffen in), dus was de keus voor mij niet zo moeilijk.
  De flessen zijn wel wat moeilijker schoon te maken dan andere flessen (je moet 'm helemaal uit elkaar halen, omdat er een staafje/ventieletje in zit) maar ik spoel alles gewoon heel goed af met heet water en zet ze daarna weer terug in de koelkast. En een keer per dag steriliseer ik de fles  met de magnetronsterelisator. Dat gaat harstikke goed.

  Ik ben er zeeeeeer tevreden mee!

  Succes ermee!

  Groetjes,
  Marga

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct