Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

604419 Hoeveel Nutriton Gebruiken Jullie In Een Fles

 • Auteur
  Berichten
 • #1610421

  Volgens de verpakking zou ik op een fles van 170ml ong. 6 tot 7 schepjes er in moeten doen, vind het alleen dan weer zo 'dikkig'????

  #3394832 Quote

  Ik deed op een fles van 180 cc max twee schepjes
  dan bleef het er van boven in en kwam het er van onder ook nog uit…Mijn ventje zat namelijk heel snel verstopt van de Nutriton!
  Gewoon een beetje uitproberen wat voor jullie kindje het beste werkt maar niet zomaar uitgaan van de verpakking! Daar werd ik hier door het CB ook extra op gewezen!

  Groetjes Saskia

  #3394833 Quote

  hier hetzelfde hoor….. ik deed ook maar 1,5 schepje in een fles. dan was het dik genoeg. ik ben er uiteindelijk mee opgehouden omdat ze vreselijke verstopping hadden gekregen.
  achteraf was het allemaal niet nodig geweest omdat het cb ons verkeerde instructies had gegeven over de hoeveelheid voeding…. maar dat is weer een heel ander verhaal….

  #3394834 Quote

  Ok… mmm vond het al zo dik!! Wel gek dat het zo op de verpakking staat, maar ga het ns met minder proberen, bevalt misschien beter!

  Bedankt!

  #3394836 Quote

  ik doe het gewoon zoals het op de verpakking staat en dat gaat goed maar ik geef maar af en toe een fles. Is het wel voedzaam als je er veel minder in doet?

  groetjes Esther

  #3394837 Quote

  Ik heb nooit de jhbpmeel gebruikt voor extra voedzame flessen. Daar is het naar mijn mening ook niet voor bedoeld! Daar zijn meer de rijstebloempappen ed voor lijkt me…

  Groetjes Saskia

  Lees ook: Voedingsschema baby: het eerste jaar
  #3394848 Quote

  Gebruik je het jbpm voor het spugen? En gebruik je verder nutrilon standaard? Dan is het misschien een idee om eens op het cb te overleggen over nutrilon A.R. Dat gebruiken wij ook tegen het spugen en is nutrilon met jbpm er al aan toegevoegd. Echt ideaal. Heb je ook geen last van klontjes en meteen de goede verhouding! Misschien is het wat voor je kindje!

  Esther, ik denk dat je een beetje in de war bent, ze hebben het hier over nutriTon, dat is een middeltje tegen het spugen wat je aan de nutriLon toevoegd.

  Groetjes Liff

  #3394851 Quote

  Bedankt voor jullie tips! We gebruiken Nutramigen AA en moest het van de kinderarts verdikken, maar ik hield het pak aan voor de hoeveelheid is inderdaad veel te veel. Even wat uitgeprobeerd… 5 = teveel, 3 te weinig komt het weer omhoog, en 4 is helemaal goed!

  Groetjes!!

  Kirsten

  #3394962 Quote

  Ik gooi het nu in een melkbusje (zo'n bewaardoosje) en zet de schepjes gemengd met de nutriton alvast in het bakje, en dat gooi ik dan allemaal in 1x in het flesje en roer met de vork, gaat goed!

  Tis idd even een beetje 'zoeken'

  Bedankt voor jullie reacties, heb er zeker wat aan gehad!

  Groetjes Kirsten

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct