Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

6055 Sperma Donor

 • Auteur
  Berichten
 • #1012057

  Hallo ik ben Annelies en heb een partner die helpt de wens van kinderloze ouders te vervullen. Het is gekomen doordat wij zelf veel gezonde kinderen hebben. Echter een zus van mij kon niet zwanger worden omdat haar man geen levende spermacellen had. Wij hebben toen geholpen en zij heeft inmiddels 2 kinderen. Dit geluk willen wij iedereen laten voelen vandaar dat wij helpen. Heb je interesse in deze gratis 'hulp'? Mail dan naar

  gratispermadonoren-subscribe @yahoogroups.com

  of mail naar Annelies26@yahoo.co.uk

  #2789879 Quote

  Bah, ik vind dit een misselijk berichtje en ik geloof niet dat iemand van ons daarop zit te wachten!

  #2789880 Quote

  Ik heb ook zo m'n twijfels over dit berichtje. Misschien ben ik wat ouderwets maar ik moet er niet aan denken. Waarschijnlijk zijn mensen die geen kinderen kunnen krijgen er misschien blij mee maar ik denk dat wij het nog even proberen op de normale manier. Meiden, we gaan voor onze eigen vent. Tenminste, ik wel. Bedankt voor het aanbod, waarschijnlijk met de beste bedoelingen bedoelt.

  #2789881 Quote

  Het lijkt mij goed bedoeld en een oplossing voor de stellen met mannen met zwak zaad.

  Als het wat vind mail je ze en zo niet, dan negeer je het gewoon.

  #2789882 Quote

  Tuurlijk, goed bedoeld. Maar net zo goed bedoeld als een jehova getuige aan de deur. Iemand die een donor zoekt gaat toch niet zitten wachten tot er zich een aanbiedt??? Dan ga je zelf op zoek. Volgens mij zitten we hier idd niet op te wachten, wij proberen eerst zwanger te worden van onze eigen hubbie!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct