Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

6064 Zwangerschap Bij Overgewicht En Leeftijd 38 Jaar

 • Auteur
  Berichten
 • #1012066

  Hoi,

  Ik ben bijna 38 jaar en heb twee dochters, toch willen wij graag nog een derde kindje. Ik heb alleen wel overgewicht. Wie kan mij iets vertellen over zwanger worden met overgewicht en de oudere leeftijd.

  groetjes,

  #2789906 Quote

  Hoi Jolie,
  Of je op oudere leeftijd zwanger kunt worden en zijn zonder complicaties ligt helemaal aan je eigen lichaam. Als je gezond bent is er geen enkele reden tot bezorgdheid en is alles mogelijk.
  Afvallen is natuurlijk wel heel gezond bij overgewicht en tevens verhoogt het de vruchtbaarheid, dus word de kans op een gezonde zwangerschap groter.
  Als het je lukt zou ik zeker probereren af te vallen en een gezond dieet te blijven volgen tot en tijdens een evt. zwangerschap. Daar zul je zeker baat bij hebben. Veel succes!
  Lin

  #2789907 Quote

  Sluit me helemaal aan bij Lin. Een gezonde zwangerschap begint bij een gezond lichaam. Je hoeft natuurlijk niet zo slank als een lat te zijn, maar als je serieus overgewicht heb, zou ik daar eerst iets aan doen. Is uiteindelijk voor jezelf en je gezin ook het prettigste denk ik.

  Wat je leeftijd betreft, het brengt meer risico's met zich mee waar je wel rekening mee moet houden natuurlijk. Ook hier geld dat hoe gezonder, hoe minder kans op risico's.

  Succes ermee!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct