Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

6090 Tip Van De Dag

 • Auteur
  Berichten
 • #1012092

  wouw,
  Ik kom net terug van de kapper en het is echt een heerlijk gevoel. De laatste weken voel ik me nou niet dat je kan zeggen charmant. Lusteloos, belabberd en onder de pukkels. Ik heb me vandaag weer eens sinds 20 jaar een nieuw kapsel laten aanmeten en het voelt heeeeeeerlijk. Nou ik op dreef ben ga ik dalijk nog lekker een voetenbadje en een maskertje nemen en dan kan ik er weer helemaal tegenaan. Het is gewoon goed om dan jezelf even helemaal in de watten te leggen, dus dames, ik hoor het wel, misschien volgen er meer!?!?
  Liefs, Ank

  #2789994 Quote

  Zo, zo. Sinds 20 jaar een nieuw kapsel? Hoe oud ben je als ik vragen mag?
  Heerlijk zeg, een nieuw kapsel en van die lekkere verwennerijtjes. Tenslotte krijgen we helaas niets met moederdag (ik tenminste niet) dus moeten we onszelf maar een beetje goed verwennen. Dat heb je goed gedaan. Af en toe ben ik wel ee paar uur in de badkamer te vinden met scrub, badschuim, maskertjes, etc. en daar neem ik lekker de tijd voor. Genieten, heerlijk!!

  #2789995 Quote

  Hoi anoniempje,
  Ik ben 24 jaar en heb eigenlijk altijd heel saai lang haar gehad. Inderdaad, wij krijgen (nog) niks voor moederdag dus lekker blijven verwennen.
  Liefs, Ank

  #2789996 Quote

  Dag Ank, bovenstaande anoniempje ben ik hoor. Zomaar even geen zin om m'n naam in te typen, alsof dat zoveel werk is. Ik ben 23. Ben je ook bezig voor de 1e? En hoelang? De 15e is mijn nod dus dat wordt spannend. Gelukkig nog maar een weekje.
  Doei

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct