Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

6093 Dag Lieve Lotgenoten

 • Auteur
  Berichten
 • #1012095

  dag lieve mensen van t forum!
  Ik lees al een hele tijd mee, en kan mezelf heerlijk vergelijken met jullie.echt fijn om te weten dat meer mensen de (soms) vreemde gevoelens met mij (ons) delen!
  Ik zal mezelf ff in t kort voorstellen.Ik ben 23 en mijn vriend is 31. we zijn dolgelukkig samen, hebben pas een huis gekocht (fijne afleiding trouwens). Inmiddels zijn we bijna anderhalf jaar bezig om zwanger te worden!het eerste half jaar ging t prima ik maakte me nergens zorgen over en besefte dat t normaal is om er ongeveer een jaar voor uit te trekken om zwanger te worden.
  in januari was de mijlpaal van een jaar bezig zijn!ik heb wat afgehuild die maand!!het was nog steeds niet gelukt en de zorg nam toe!!deze maand hebben we besloten om met temp. lijsten naar de h.a. te gaan.nu dus nog geen stap verder omdat hij bij zo'n jonge meid zonder medische geschiedenis geen aanleiding ziet ons door te sturen.Het enige wat we wel konden doen was een sperma-analyse.Dit moet je allemaal zelf regelen via je huisarts.Dit gaan we binnenkort dus maar doen, dan ben je in ieder geval ergens mee bezig!!het verdriet van elke maand blijft even groot!!elke keer hou je toch hoop en denk je; zou t nu dan eindelijk?????ik blijf ook hopen,is wel moeilijk met al die mensen om je heen die maar zwanger worden of t niets is!!Daarbij komt ook nog dat ik op een kinderdagverblijf werk waar ik elke dag met mijn "wens"geconfronteerd word.maar ja positief blijven denken!!
  Toen ik de laatste keer ongesteld was geworden was ik erg verdrietig en heb ik een gedicht geschreven:

  WENS:
  ik wens
  een boel veel
  wens zo veel kijk bijna scheel!
  maar mijn diepste wens
  is ons lieve kleine mens
  diep verlangen
  niet te bedwingen!
  oneerlijk, onuitstaanbaar
  verdienen we t soms niet?
  fouten gemaakt?..
  voel me naakt!
  terugkerend naar mijn ziel
  kruip ik in elkaar…
  een traan over mijn wang
  wat is het soms wrang
  om te zien dat anderen jouw wens in vervulling hebben.
  komt het ooit goed?
  wat als het niet goed komt?
  is dat dan maar zo???
  NEE…
  hoe dan ook zal ik alle liefde
  die ik voel,ooit geven…..
  aan mijn liefste wens!!!

  ik vind t heerlijk om van me af te schrijven, misschien kan iemand zich in mijn woorden vinden…
  Ik vind t in ieder geval fijn dat ik hier terecht kan met mijn vragen en verdriet en hoop over niet al te lange tijd ook een hoooooop vreugde met jullie te delen!!
  zwanger word-ze en tot snel!!
  dikke kus en knuffel faye…

  #2790005 Quote

  Jij bent me toch een dichtster! Weet je wat ik stom vind? Dat ze zo'n rekening houden met iemands leeftijd. Of je nou 28 bent en een jaar bezig of jonger en je hebt een jaar achter de rug. Ik vind het nergens op slaan. Goed, mensen die iets ouder zijn gaan in mijn ogen wel voor maar is er een wachtlijst ofzo? Ik kan me voorstellen dat je teleurgesteld bent. Net alsof ons verlangen minder is. Meid, ik hoop dat het snel raak is.

  #2790006 Quote

  alleerst mn compilmenten voor je moie gedicht.vond hem erg mooi.

  en vind het ook raar dat de dokter wil wachten ivm je leeftijd.ik ben zelf 22 en als hij bij ons na een jaar nog niet gelukt zou zijn dan zou ik wel graag willen dat de dokter ons doorverwijst naar een gyn.
  ik hoop voor je dat je snel wat duidelijkheid hebt.

  en wat je werk betreft,ik werk zelf ook op een kinderdagverblijf en idd je wordt veel geconfronteerd met het feit dat het bij anderen dan wel lukt en bij jou niet.

  ik wil jou en je mannetje heel veel geluk wensen en onthoud dat jullie tijd ook zeker zal komen.

  liefs nathalie

  #2790007 Quote

  Wat een mooi gedicht Faye!

  Wij zijn nog niet zolang bezig (sinds feb) en ook nu al is er elke maand een kleine teleurstelling als ik weer ongi word. Ik kan me voorstellen als je al zolang bezig bent, dat die teleurstelling steeds groter wordt en dat je af en toe een beetje moedeloos wordt. Maar geef de hoop niet op!
  Ik gun het jou en alle anderen op dit forum om heel snel zwanger te worden!!!

  veel liefs,
  Moonie

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct