Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

6319 Nienepien

 • Auteur
  Berichten
 • #1012321

  Hoi Nienepien,

  Ik heb een reactie gezet onder jouw stukje maar dat is alweer 3 pagina's terug…

  Kus Frederique

  #2790805 Quote

  Hoi Frederique,

  Heb 'm gelezen hoor! En ik reageer nu maar even hier! Anders blijven we bladeren.

  Was gisteren te moe om te entwoorden en ben vroeg mijn bedje in gegaan. Heb nu heerlijk 2 vrije dagen (weekend) En die kan ik goed gebruiken! Even lekker bij komen van het werk. Vanavond alleen nog even uit eten met collega's. Heb er nog niet veel zin in maar het zal wel weer gezellig worden.

  En mijn dag is weer helemaal goed! Hebben belastinggeld terug gekregen.
  Hoe is het bij jou verlopen met de belasting?

  Denk ook niet dat ik zoveel geduld op kan brengen om niet te testen. Heb nu voor de tweede dag een raar gevoel in mijn buik. Net of er allemaal lucht in zit. Maardat is nou niet echt een zwanger symptoom!
  Jij al klachtjes die ergers op zouden kunnen wijzen?

  Ik ga nu snel dochen en de hort weer op!

  Toedels Nienepien

  #2790806 Quote

  Hoi meis,

  Toevallig dat je erover begint!! Ik wilde je namelijk al een berichtje sturen maar ik wilde het niet zo pal op het forum zetten… hier is beter..
  Ik heb dus de laatste 2 dagen een beetje een raar gevoel in mijn onderbuik, gevoelige borsten en soms wat maagzuur… Ik vind dat zo ontzettend gek. Ik ken mijn lichaam heel goed en de vorige keer was ik zwanger met deze symptonen…. maar dat kan toch helemaal niet zo vlak na een miskraam?! Ik heb de dokter gebeld en morgen word ik teruggebeld op het telefonisch spreekuur. Eigenlijk weet ik al wat ik te horen krijg, AFWACHTEN!
  Ik kan nu wel een bloedonderzoek laten doen maar dat hcg is nog niet uit mijn bloed dus ze vinden wel hcg maar ze weten niet of dat van een vorige zwangerschap of een nieuwe zwangerschap is.
  Ik weet echt wel dat het theoretisch helemaal niet kan en ik ga mezelf ook niet gek maken met valse hoop maar ik baal nu wel dat ik niet een simpel testje kan doen… dan weet ik het tenminste 100% zeker!

  Met de belasting is het goed gegaan. Ik heb bezwaar aangetekend en ze gaan er opnieuw naar kijken.. waarschijnlijk is er een fout gemaakt (godzijdank!!!!).

  Over dat mailen, je hoeft je niet te verontschuldigen dat je even niet op het forum bent geweest hoor. Ik krijg vast ook nog tijden dat ik even een paar dagen over sla.

  Fijne avond en tot snel… houd je me op de hoogte?

  Kus Frederique

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen