Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

6321 Nieuw Forum Zwanger Willen Worden Na Miskraam

 • Auteur
  Berichten
 • #1012323

  Hoi meiden! Vorige week heb ik hier ook een bericht geplaatst over een nieuw forum voor meiden die graag weer zwanger willen worden na een miskraam. Er zijn toen best wel wat reacties op gekomen en er was best wel behoefte om een nieuw forum aan te vragen. Dat heb ik vorige week dinsdag ook gedaan. Ik heb toen een mail naar de redactie gestuurd, maar ik heb nog NIKS teruggehoord!! Ik wacht het nog even af, anders stuur ik weer maar een mail. Nu weet ik wel dat Luna het wel voor elkaar heeft gekregen. Dus ik hoop dat je dit leest! Hoe heb je dat gedaan? Ook via een mail? Groetjes Cath

  #2790813 Quote

  Hoi Cath,

  Zelf heb ik van de week ook een mail gestuurd naar de redactie met een verzoek om een nieuw forum. Ik heb ook nog niets gehoord!!

  Verzoekje aan de dames, kunnen jullie allemaal een mail sturen met de vraag om dit nieuwe forum? Misschien helpt het als meerdere dames een mail sturen (mailadres kun je vinden onder Colofon).

  Groetjes Frederique

  #2790814 Quote

  Raar hoor, dat ze dan niks terugsturen. Ze kunnen toch op zn minst een mailtje terugsturen met een berichtje dat ze de mail ontvangen hebben en er over na zullen denken ofzo. Maar gewoon helemaal geen reactie!! Nou ja, afwachten maar. Gaat het verder goed met je? Groetjes Cath

  #2790815 Quote

  Trouwens goed idee van je om iedereen een mail te laten sturen. Wie weet helpt het! Bedankt dat je meedenkt!

  #2790816 Quote

  Ja, ik denk dat dat wel helpt als iedereen een mail stuurt (dan zien ze dat er meer animo voor is!). Ik vond het zelf zo'n goed idee dat ik je graag wil helpen om het nieuwe forum er door te krijgen!!

  Groetjes Frederique

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen