Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

6355 Frederique

 • Auteur
  Berichten
 • #1012357

  Hoi Frederique,

  Plaats het even hieronder!

  Nienepien

  #2790909 Quote

  Hoi, hoi

  Toch is het stiekum wel heel erg spannend!!! Vindt ik in ieder geval wel.
  Ben benieuwd wat je dokter zegt.
  Enne als er voor jou hoop is, is die er ook voor mij!!!!!!!!! En denk zeker niet dat ik het nog 5 weken red, voor ik een test doe!

  Ga zo meteen maar is even flink de beest uit hangen in huis en een beetje inpakken, we gaan dit weekend lekker naar de ardenne! Heb er erg veel zin in, maar moet nog van alles kopen!

  #2790910 Quote

  Oh… wat lekker!! Veel plezier alvast gewenst dit weekend!!

  Ik hang net op met de dokter. Volgens haar kun je WEL een eisprong hebben als er nog HcG in je bloed zit alleen mag het HcG niet heel hoog zijn. Ik had 3 weken terug ongeveer een gehalte van 400 HcG. Ze adviseert mij om maandag bloed te prikken (dan kan mijn lichaam MOCHT ik zwanger zijn nog een paar dagen flink HcG aanmaken) en dan hoor ik het volgende week vrijdag (ik ga die middag op huwelijksreis dus ik hoor het net ervoor). Als het HcG hoger is of bijna gelijk dan zou daaruit dus blijken dat ik inderdaad weer zwanger ben. Als het een stuk lager is dan is de uitslag waarschijnlijk negatief. Dit is niet met zekerheid te zeggen omdat mijn HcG na mijn miskraam zeker is gezakt en als ik NET zwanger zou zijn dan zou mijn HcG wel zijn gestegen maar kan het nog lager zijn dan dat het 3 weken terug was.
  Kortom… Frederique gaat maandag naar het ziekenhuis!!!
  Gisteravond had ik weer zo'n raar gevoel in mijn onderbuik en ook weer van die steken in mijn borsten. Maar… ik hoef natuurlijk helemaal niet zwanger te zijn (mijn lichaam/hormoonhuishouding kan gewoon van slag zijn!!).
  Ik zeg niet tegen Robin (mijn "aanstaande") dat ik bloed ga prikken omdat ik hem een eventuele teleurstelling wil besparen. Ik ga er voorlopig gewoon vanuit dat ik niet zwanger ben (al ben ik natuurlijk wel rete-gefixeerd op al mijn kwaaltjes nu).

  Ik had ook vandaag al kunnen prikken (dan had ik het kunnen weten op mijn bruiloft) maar ik wil mijn lichaam nog een paar dagen de kans geven om HcG aan te maken en ik hoor liever niet op de ochtend van mijn bruiloft dat ik absoluut niet zwanger ben….

  Spannend he? Hoe is het met jouw "opgeblazen" gevoel in je buik?

  Veel plezier in de Ardenne!! Ik spreek je snel weer maatje!

  X Frederique

  #2790911 Quote

  Ohhhhhhh……..wat onwijs spannend allemaal zeg!!! En het zou ook wel heel mooi nieuws zijn vlak voor je honeymoon!
  En nu Hcg gaan produceren he!!!!

  Mijn opgeblazen gevoel is helemaal weg! Alleen nog de nasmaak van de chinees van gisteren.
  Ik heb eigenlijk helemaal geen kwaaltjes op het moment. Ik merkte vooral aan mijn borsten zwanger te zijn en dat zijn nu gewoon drulpuddingen. Verder merkte ik het nergens aan, dus denk zeker niet dat het de eerste keer meteen raak zal zijn! Hoewel ik me wel een breuk loop naar het toilet, vooral 's avonds, maar kan ook van het vele drinken komen!
  Ik ga keihard voor je duimen!! Vind het echt heel spannend! Zelf moet ik me ook echt inhouden om te testen! Ben er aan verslaafd geworden!

  Groetjes Nienepien

  #2790912 Quote

  Spannend is het allemaal he? Ik ben nu helemaal gefixeerd op mijn lichaam (dat is ook niet goed hoor!!). Ik houd je in ieder geval op de hoogte van alles.
  Geniet lekker van je mini-vakantie en we houden contact (succes met klussen haha).

  Kus Frederique

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen