Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

639856 Vanaf Wanneer Op Vakantie

 • Auteur
  Berichten
 • #1645858

  Hoi hoi,

  Ik ben vorige maand bevallen van een mooie zoon. Ik vraag me af vanaf wanneer je met je kindje op vakantie kan, met de vliegtuig bedoel ik dan. Ik kan het nergens vinden.
  groetjes

  #3398476 Quote

  volgens mij mag je met al met het vliegtuig reizen als ze drie weken oud. maar ik zelf vindt dat te jong. vanaf 4 maanden is beter, denk ik. ik hoop dat je hier wat aan hebt,groetjes

  #3398477 Quote

  Kijk anders eens op http://www.samenopvakantie.nl/

  Hier staan handige tips op.

  #3398478 Quote

  Ik weet niet precies vanaf welke leeftijd. Vraag het na op het consultatiebureau. Daar hebben ze ook folders met handige tips. Zelf heb ik met allebei mijn kinderen al met drie maanden gevlogen. Geen probleem!

  #3398479 Quote

  Hoi,

  Ik ben zelf op vakantie geweest toen mijn zoontje 7 weken was. We gingen met het vliegtuig en dat ging harstikke goed. We zijn wel naar een land geweest zonder malaria etc. Dus een plek war hij geen medicatie nodig had. Daar was hij nog te klein voor. En bij het landen en stijgen van het vliegtuig legde ik hem aan de borst zodat hij kon slikken en geen last zou krijgen zan zijn oortjes. Ik denk dat je op vakantie kan gaan als je er zelf aan toe bent. Mijn zoontje sliep niet in het vliegtuig maar zat wel lief op schoot!
  Succes!

  groetjes
  Esther

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct