Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

639879 Niet Naar Naam Luisteren

 • Auteur
  Berichten
 • #1645881

  Hallo allemaal, ik heb een dochtertje van bijna 7 mnd de meeste ontwikkelen van haar gaan precies volgens het boekje alleen reageert ze totaal nog niet op haar eigen naam. Het is niet dat ze slecht zou horen want het tegenovergestelde is waar,ze hoort en ziet werkelijk alles. Ik zou wel eens van andere moeders willen horen vanaf welke maand hun kleine spruit op het horen van hun naam reageerde. Tevens volgens het groeiboekje van CB zou ze nu ongeveer da da of zoiets dergelijks moeten vertellen ook dit heb ik totaal nog niet gehoord.
  Groetjes

  #3398599 Quote

  Hoi Monique,

  Mijn zoontje is nu 9 maanden maar reageert niet echt op zijn naam hoor. Hij kijkt af en toe om maar dat doet hij met alle geluiden die ik maak. Dus volgens mij herkent hij zijn naam niet echt. Dat zal vast een keer komen. En hij is wawa en dada gaan zeggen zo rond de 7 maanden. Dat deed hij een paar dagen.Toen was hij het weer even kwijt voor een paar weken en gooide hij zich helemaal op het leren zitten en staan. Nu hij dat onder de knie heeft krijgt hij weer zin in praten. Nu met 9 maanden praat hij pas veel en zegt hij ook papa. Bij ons was dat die niet echt bij 7 maanden.
  Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

  groetjes
  Esther

  #3398600 Quote

  Mijn zoontje is bijna zeg maanden en reageert al wel op de klank van zijn naam. Je kunt daar ook echt zijn aandacht mee trekken. Ik weet niet of hij al echt zijn naam herkent of meer reageert op een bekende klank die hij nou eenmaal vaak hoort.

  #3398601 Quote

  Hoi,

  Ik zou mij niet zoveel aantrekken van alle ontwikkelingen die bij een bepaalde leeftijd horen. Het zijn maar gemiddelden. Onze knul begon al met zijn 5 maanden dada te zeggen zelfs heeft hij al per ongeluk papa gezegt. Je ziet dat hij er echt mee bezig is. Hij kijkt naar je mond en probeert je dan na te doen. Echt leuk. Alleen als die kleine van jullie dat nog niet doet is dat helemaal geen ramp dat komt vanzelf.

  Ik hoop dat je hier wat aan hebt gehad.
  Groetjes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct