Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

639930 Kruipen

 • Auteur
  Berichten
 • #1645932

  hoi,
  wanneer kan een kind kruipen en zitten?
  mijn dochter is zeven maand oud ze kan draaien en weer terug.

  groetjes jet

  #3398837 Quote

  hoi jet, dat verschilt per kind!!!! mijn eerste dochter zat met 7.5 maand en ging met 11 maanden pas kruipen en dat staat er ook echt voor( als je het boekje moet volgen), mijn tweede dochter zat met 6 maanden al en met 8 maanden kroop ze, nu is ze 11 maanden en loopt langs de bank enz, dus waneer kan niemand je zeggen dat bepaalt je kind zelf..

  #3398838 Quote

  Hoi Jet,

  Akim, ons zoontje van 6,5 maand, wilde al snel zitten. Met 4 maanden op schoot zitten en niet anders. Liggen wilde hij toen niet meer. Hij kruipt al vanaf 6 maanden en dat is heel snel. Ook trek hij zich al op aan de tafel en kast zodat hij staat, ook heel snel!!! Je weet het niet. Het verschilt per kind. De ene begint sneller te praten en de ander met lopen. Een kennis heeft een tweeling, de ene kroop en liep sneller dan de andere. Terwijl de andere heel goed is in fijne motoriek. Eten met lepel, speelgoedjes pakken e.d. Dus zelfs een tweeling zijn 2 unieke kindertjes.

  Iedereen is uniek, en ieder kind ontwikkeld zich op eigen tempo. Dus je moet je echt nog niet druk maken, het komt vanzelf.

  Geniet ervan!!!

  Groetjes Vivian

  #3398839 Quote

  hoi,
  bdeankt voor jullie ractie

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct