Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

639946 Vliegen Met Baby

 • Auteur
  Berichten
 • #1645948

  Hallo iedereen

  Ik ben op zoek naar mensen die reeds gevlogen hebben met een ongeveer 6 weken oude baby?
  Graag uw reacties.
  Met dank

  #3398911 Quote

  Hoi, ik heb gevlogen met een baby van toen bijna 8 weken. En het ging prima! Bij het stijgen en landen legde ik hem aan de borst zodat hij kon slikken. Verder hadden we bij het inchecken gevraagd of we een lege stoel naast ons konden krijgen als het vliegtuig niet vol zou zijn…daar konden we ons zoontje dan neerleggen zodat hij kon slapen. Ik moet zeggen dat dat prima werkte voor ons! Verder kan je ook bij het boeken speciale plekken reserveren voor de kleine. Dan krijg je de stoelen vooraan tegen het schot. Daar kan je een soort hangmatje aanhangen zodat de baby daarin kan slapen. Je moet dat hangmatje wel van te voren reserveren.
  Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

  #3398912 Quote

  kijk eens op http://www.samenopvakantie.nl Hier staan nuttige tips. Zover ik weet hebben vliegtuigen voor langere vluchten speciale uitklapbare babybedjes aan boord (ik ben de naam even kwijt). Maar hier zijn er maar een paar van per vliegtuig dus tijdig inchecken of van te voren reserveren als dat kan. Dat verschilt per vliegtuigmaatschappij.

  #3398913 Quote

  Ja, dat zijn inderdaad de dingen die ik bedoelde. Ik zei hangmatje maar ik bedoel zo'n speciale uitklapbare babybedje…is een soort van plastic hangmat…

  #3398914 Quote

  Dat heet een bassinet, ik heb het toch maar even opgezocht. Ik heb overigens een heel handig boekje "op vakantie met baby's en peuters en kleuters" door Marlou van Paridon. Daar staan veel handige tips in.

  #3398915 Quote

  Bedankt voor jullie reacties.

  read more image Lees ook: Sprongetjes: de mentale sprongen van je baby in het eerste jaar

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct