Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

639950 Kruipen Op 1 Voet En Knie

 • Auteur
  Berichten
 • #1645952

  Hoi dames (en evt heren),

  Ik heb even een vraagje. Die kleine van ons kroop al toen hij 6 maanden was. Met 6,5 maand trok hij zich al overeind. Nu kruipt hij ook nog rond alleen doet hij dat op 1 voet en een knie. Is dat normaal, is dat een voorganger op, lopen op handen en voeten? Hij heeft toch geen last van zijn knietje?

  Ik ben benieuwd of jullie dit herkennen.

  Bedankt alvast voor jullie reacties,

  Vivian

  #3398931 Quote

  Hoi Vivian,

  Ik werk op een kinderdagverblijf en ik heb het bij meerdere kinderen mee gemaakt dat ze kropen op een voet en een knie, maar deze kinderen gingen op deze manier alles verkennen. Toen ze toe waren aan lopen ging dit net zo makkelijk als bij kinderen die op twee knietjes kruipt.

  Groetjes Corine

  #3398932 Quote

  Hoi Vivian,

  Mijn zoontje van 10 maanden kruipt als een gek door het hele huis…ook op 1 voet en 1 knie…met zijn ene been/voet duwt hij zich vooruit waarbij hij dus maar op 1 knie leunt. Het ziet er gek uit maar hij is er dolgelukkig mee. Ik schijn het zelf ook gedaan te hebben als baby. Ik zou me daar helemaal geen zorgen om maken hoor…zolang ze lekker vooruit komen vinden de kleintjes alles best.

  groetjes
  Esther

  #3398933 Quote

  Hoi vivian,

  Mijn zoontje (inmiddels 6) kroop ook op 1 voet en 1 knie. En hij is met 15 maanden gewoon gaan lopen. Het enige wat we er aan overhielden waren spijkerbroekjes met 1 gaaf pijpje en 1 pijpje met een versleten knietje. Leuk toch!
  Groetjes Esther.

  #3398934 Quote

  Hoi andere Esther,

  Grappig zo te lezen.

  groetjes van de 1e Esther

  #3398935 Quote

  Hoi 1e Esther,

  Wel apart hè om je eigen naam te zien staan zonder iets geschreven te hebben, ik stond de eerste keer wel even raar te kijken.

  Groetjes van de andere Esther

  read more image Lees ook: Sprongetjes: de mentale sprongen van je baby in het eerste jaar

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct