Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

639963 Tandjes

 • Auteur
  Berichten
 • #1645965

  Heeft het krijgen van tandjes invloed op het willen drinken? Mijn zoontje laat sinds een paar dagen 's ochtends zoveel melk staan. Ook is hij na die eerste fles (8.00 u) bijna niet meer in slaap te krijgen en huilt veel. ik zie zelf nog helemaal niks in z'n mondje. kan het zijn dat hij toch al last heeft? hij is 4,5 maand.

  #3399003 Quote

  Heeft hij misschien last van zijn keeltje?

  #3399004 Quote

  hoezo dat

  #3399005 Quote

  Ik was niet de patricia die reageerde met "hoezo dat" hoor. Ik ben degene die de vraag gesteld heeft, en ja, het zou kunnen. zal er eens opletten. Bedankt anoniem!

  groetjes

  #3399006 Quote

  hoi,
  miscien heeft je kindje last van spruw in zijn mondje, dan laten ze ook vaak de fles staan mijn zoontje had hier ook last van
  succes ermee
  wendy

  #3399007 Quote

  onze dochter (nu vier) dronk ook weinig melk en ging niet slapen na de ochtendfles,ze was toen 3.5 maand. we hebben toen chamodent gegeven (voor doorkomende tandjes)want volgens cb ontstond er druk op haar doorkomende tandjes als ze plat op haar rug lag.Heeft trouwens wel geholpen terwijl wij dachten met 3.5 maand krijgen kinderen toch nog geen tandjes!!!Maar 2 weken later brak er een tandje door.Ik hoop dat je er wat aan hebt..

  read more image Lees ook: Sprongetjes: de mentale sprongen van je baby in het eerste jaar
  #3399008 Quote

  ook onze dochter toen nog geen 4 mnd dronk minder toen ze haar eerste tand kreeg.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct