Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

639966 Ritme

 • Auteur
  Berichten
 • #1645968

  hoi ik vaag me af wanneer en hoe je een baby een beetje het ritme van de dag en nacht aanleert.. Ik doe 's nachts heel stil geef in het donker het flesje.. en 's morgens doe i heel vrolijk de gordijnen open.. en maak ik er wat vrolijks van.. wie heeft er tips??
  liefs

  #3399018 Quote

  Hoi, hoe je het nu doet is het heel goed!! Ga zo door zou ik zeggen… Succes

  #3399019 Quote

  Ja daar kan ik eigenlijk niets aan toe voegen, je doet het gewoon goed zo. Maar het dag en nachtritme krijgen ze geleidelijk, je zult dat niet van de ene op de andere dag merken. Dus inderdaad, ga zo door, je kindje zal vanzelf een dag en nachtritme krijgen. Maar heb wel geduld.

  #3399020 Quote

  Inderdaad, het komt geleidelijk aan vanzelf wel. Verschoon je kindje ook 's nachts niet meer (behalve bij poepluier) en misschien kun je 's avonds een beetje meer of dikkere voeding geven. Ook een badje voor de laatste fles kan ervoor zorgen dat je baby 's nachts niet meer wakker wordt.

  #3399021 Quote

  Probeer eens de nachtfles telkens een beetje minder te maken, en kijk hoe je kindje daar op reageert. Als hij net zo lang slaapt, gewoon doorgaan met minderen en op een gegeven moment als hij dan nog snachts wakker wordt, een natgemaakt tutje geven. Dan kan je kindje toch lekker zuigen en geen flesje meer krijgen.
  Bij mijn dochter werkte dit prima! Als het bij jou niet werkt, geen paniek, komt vanzelf wel goed, ze groeien er vanzelf in.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct