Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

640000 Wanneer Bewustaankijken

 • Auteur
  Berichten
 • #1646002

  Hallo,

  Het valt mij op dat mijn zoontje van 10 weken(hij is in ontwikkeling 4 weken aangezien hij 6wk te vroeg was)mij bijna nooit aankijkt. Hij kijkt echt naar van aklles en nog wat en grijpt ook echt met zijn ogen maar kijkt eigenlijk nooit naar mij of mijn man. Heel soms kijkt hij mij aan, maar dat is volgens mij meer omdat ik toevallig even in zijn gezichtsveld zit. Nou vroeg ik mij af of jullie weten wanneer een baby je (bewust) gaat aankijken en wanneer hij gaat reageren als je hem roept?

  Groetjes, Chantal.

  #3399216 Quote

  Ik denk: nog heel even geduld. Met 7/8 week kon ik er niet omheen dat mijn dochtertje mij bewust aankeek, daar voor een beetje half half. Dus die weken tevroeg geboren er inderdaad bij optellen.

  #3399217 Quote

  hoi
  mij zoon is 7 weken en die kijkt mij al heel bewust aan en volgt mij ook. als ik tegen hem praat komt er een big smile op zijn gezicht en probeert al wat te brabbelen.dit doet hij al best wel lang. als hij moe en ik wil oogcontact dan krijg ik die ook niet altijd. nou maar ik zou me niet druk maken en lekker blijven aan kijken en dan ineens….

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct