Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

640006 Rijden Na Laatste Voeding

 • Auteur
  Berichten
 • #1646008

  Mijn zoontje is 5,5 maand en heeft al een heel regelmatig ritme, hij is ook heel erg makkelijk met alles. Nu is het zo dat we komend weekend ergens naartoe moeten waar het wat later wordt, hij krijgt altijd de laatste papfles om 2100 uur. Als ik hem daarna terug in bed leg slaapt hij altijd vast door tot de volgende ochtend 900 uur. Nu moet het dus zo gaan dat ie om 2100 uur zijn fles krijgt dan nog ongeveer 2 uurtjes slaapt en daarna nog mee naar huis gaat. Ik probeer zoiets altijd te vermijden maar deze keer kan het niet anders, het is dan ook de eerste keer. Ik ben nu bang dat heel zijn ritme erdoor verstoord wordt. Wat zijn jullie ervaringen als je je baby in zijn nachtrust eruit haalt om mee naar huis te nemen?? Maak ik me onterecht ongerust??

  Heel graag reacties, veel liefs van Martine

  #3399251 Quote

  Elk kindje reageert anders op situaties. Je zult het alleen weten als je het probeert. Als hij er niet tegen kan, dan zal hij waarschijnlijk alleen de nacht en de volgende dag uit zijn ritme zijn, maar het daarna weer snel terug vinden.
  Veel succes!

  #3399252 Quote

  Mijn dochtertje valt bijna altijd in slaap in de auto,dus misschien slaapt hij wel gewoon verder

  #3399253 Quote

  Hoi,

  Gewoon uitproberen. Soms is het een kwestie van wennen.

  Onze oudste zoon (nu 4 jaar)kunnen wij vanaf zijn geboorte slapend uit de auto halen en in bed leggen. Als we ergens op bezoek zijn en we gaan  ± 20.00 uur weg dan kleden we hem om in zijn pyjama en poetsen zijn tanden. In de auto leggen we een dekentje over hen heen en meestal gaat hij snel slapen. Ook als hij al een paar uurtjes bij iemand geslapen heeft, kunnen we hem slapend thuis in bed leggen.

  Groetjes Mirella

  #3399254 Quote

  wij hebben het ook geprobeerd en het ging prima. ik leg mijn dochter (7 mnd)in haar eigen slaapzak met knuffel en speen in het grote bed bij de visite. ze ging gewoon slapen, later hebben we haar slapend opgepakt en in de auto meegenomen. toen was ze wakker. eenmaal thuis dacht ik ojee die gaat nooit meer slapen. ik heb haar thuis direct in bed gelegd en ben weggelopen. ze werd de volgende ochtend gewoon op tijd wakker. vanavond met de voetbal gaan we het weer proberen. ik hoop dat het bij jullie ook lukt.

  groetjes Anna

  #3399255 Quote

  hoi martine,

  met mijn zoontje gaat het ook altijd prima ik leg hem bij de visite in zijn camping bedje en ik geef dan altijd de laatste fles daar.
  dan gaan we naar huis en leg ik hem gelijk in zijn bed en slaapt hij lekker verder.
  succes ermee.

  en inderdaad elk kind is anders.

  read more image Lees ook: Sprongetjes: de mentale sprongen van je baby in het eerste jaar
  #3399256 Quote

  Bij mijn dochter gaat het ook allang heel goed (klop klop), mocht het niet zo goed gaan, dan maak toch nog een klein flesje voor hem?
  Succes en veel plezier!

  #3399257 Quote

  Onze zoon slaapt meestal slecht, behalve na 21:30 uur. Op visite ging hij ook gewoon om die tijd slapen. We konden hem om 24:00 uur slapend in de maxicosi zetten en zo slapend weer in z'n bedje leggen. Ervaar het maar. Misschien valt het wel mee!

  #3399258 Quote

  Hoi Martine,

  Ik zit met hetzelfde probleem: wij moeten over een paar weken ergens 's avonds heen en moeten daarvoor een uur met de auto rijden. Mijn zoon krijgt om 22.30 uur altijd zijn laatste fles en nu had ik ook gedacht die fles daar te geven en dan naar huis te gaan, maar ook ik ben bang dat hij dan thuis niet meer wil slapen en volledig uit zijn ritme raakt.
  Ik zou graag van je willen weten hoe het is gegaan dit weekend!
  Laat je het me weten? Misschien dat je nog een gouden tip voor me hebt.
  Groetjes Nadia

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct