Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

640016 Osteopaat

 • Auteur
  Berichten
 • #1646018

  hoi,

  heeft iemand ervaring met een osteopaat.
  Onze lisa huilt vrij veel en schijnt dat zij hier wat aan kunnen doen.
  Ze is ook met de vacuum geboren en het schijnt dat sommige baby`s hier last van blijven houden en de osteopaat dit kan verhelpen.

  gr geanda

  #3399318 Quote

  Sommige kinderen houden aan een zware bevalling het kiss syndroom over. Dat uit zich in veel huilen onrustig, voorkeurshouding, afplattend hoofdje, niet op buik willen liggen. Er zijn wellicht meer symptomen maar dit zijn er een aantal.

  Ik heb geen ervaring met een osteopaat maar ik las laatst op het flairforum dat er bij babys een apart stukje staat over de osteopaat met ervaring van ouders. Misschien heb je daar wat aan en kunnen hun je wat meer vertellen.

  groetjes joyce mama van Mara.

  #3399319 Quote

  hoi geanda,

  Ik weet ook niet wat een osteopaat precies doet, maar mijn neefje had hetzelfde (vacuumpomp en daardoor het kiss syndroom). Hij is door een fysio/manueel therapeut (gespecialiseerd in kleine kinderen) behandeld. Na de eerste behandeling, waarbij zijn nekje werd 'recht gezet' was hij na een week geen huilbaby meer. Maw: hij had geen pijn meer aan zijn nekje.

  sterkte jo

  #3399320 Quote

  Hoi geanda,
  Wij zijn bij een osteopaat terecht gekomen omdat onze zoon helaal onder de uitslag zat, de dokter had ons inmiddels duizenden zalfjes voorgeschreven totdat het cb er meekwam om daar eens heen te gaan Wij ervaren het als positief! Succes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct