Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

640256 Wipstoeltje

 • Auteur
  Berichten
 • #1646258

  Hoi allemaal,

  Ik hoop dat jullie me kunnen helpen met deze korte vraag. Vanaf welke leeftijd mag een baby in een wipstoeltje? Onze dochter is nu namelijk ruim 6 weken oud en ik dacht dat ze hier dan al in mag zitten, maar volgens mijn vriend mag dit pas na drie maanden.

  Alvast bedankt!

  groetjes Melanie (en Ynske)

  #3400866 Quote

  Volgens mij mag het wel met 6 weken. Wij deden het al ietsje eerder. Je moet het stoeltje echter wel zoveel mogelijk in de ligstand zetten. Je kindje kan natuurlijk nog helemaal niet zitten.

  #3400867 Quote

  Hai Melanie,

  Onze dochter ging met 6 weken in haar wipstoel. In ligstand en geen uren achter elkaar natuurlijk. Weet niet of dit "medisch verantwoord" is. Heb ik eigenlijk alleen bij stilgestaan toen we de maxi cosi gebruikten, maar niet bij het wippertje. Groetjes!

  #3400868 Quote

  Volgens mij mag het ook gewoon al! Mijn dochter lag er wel al af en toe in.

  #3400869 Quote

  Hoi,

  Onze zoon is 5 weken en het wipstoeltje kan volledig plat dus eigenlijk is het nu een ligbedje. lekker als hij onrustig is.

  Groetjes Liesbeth

  #3400870 Quote

  Onze kraamhulp zei dat zelfs een pasgeboren baby er wel in mag, maar gewoon niet zo lang, net als met de Maxi Cosi. Ze liggen er namelijk toch een beetje raar in.

  #3400871 Quote

  mijn zoontje licht vanaf het begin al in de wip stoel . als je een platte hebt mogen ze er zelfs in slapen.

  #3400872 Quote

  hoi ik ben roos en onze dochter ligt er al sind sdag 1 soms in ze is nu 9weken en zit nu ook wat meer onze kraamhulp legde haar erin en de verloskundige vond het ook primaa maar niet de hele dag soms valt ze in slaap in de wipstoel en dan laat ik haar er gewoon in liggen,het is ook gezellig erbij zijn voor haar je zou het op het cb nog kunnen vragen succes gr roos

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen