Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

640259 Fotomodel

 • Auteur
  Berichten
 • #1646261

  HALLO
  Ik heb een vraagje ik heb een schat van baby net als jullie allemaal en ik wil hem graag opgeven als fotomodel.Weet iemand toevalig waar ik informatie kan vinden.Ik weet niet waarom maar ik vind het leuk graag wat tips
  groetjes

  #3400884 Quote

  Ik heb er geen ervaring mee, maar wat je kunt doen is een mail sturen naar de redactie's van diverse kinderbladen (Ouders van Nu, Wij Jonge Ouders, Kinderen etc.) en vragen waar zij hun modellen voor de cover vandaan halen.

  Misschien kun je jouw kindje rechtstreeks bij hen opgeven als model of misschien is er wel een soort "baby-fotomodel-bureau" waar je hem/haar kunt inschrijven.

  Niet voor het een of ander: maar hou het wel leuk voor je kindje. Er zijn babies, met over-enthousiaste ouders, die al een "full-time baan" hebben op fotomodel-gebied. Lijkt me niet gezond. Dat weet je waarschijnlijk zelf ook wel maar dat wilde ik toch nog ff kwijt.

  Groeten!

  #3400885 Quote

  Beste Daphne,
  Bedankt voor je reactie en je goede tips.Ik ga zeker proberen maar ik hou het zeker leuk .Ik doe het niet overdereven.
  groetjes

  #3400886 Quote

  Er zijn gewoon speciale bureau's voor hoor, ik weet dat er een aantal in Amsterdam zitten. Het is erg leuk om te doen omdat je zoveel mooie foto's van je kind krijgt. Maar het is ook wel een hoop gesleep met je kind hoor. Je moet toch steeds met je kind op komen draven voor een fotosessie.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen