Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

640276 Voor Desi

 • Auteur
  Berichten
 • #1646278

  Zo DESI!!! Gaat goed he, om zo je vraag te beginnen? Nou ik ben geen moeder maar toch reageer ik hierop!!!! Een paar weken geleden hadden we het hier ook over op het forum! Een loopstoeltje is SLECHT voor je kind!!!
  maar ja sommige moeders denken niet aan de ontwikkeling van hun kind! Het gemak gaat voor de ontwikkeling… jeetje wat kan ik ziek worden van dat soort vragen! en dan ook nog zeggen dat het alleen voor moeders is… bah bah bah….

  #3400975 Quote

  Nou anoniem,

  Ik snap jou niet hoor maar ik heb ook een loopstoeltje waar mijn oudste en nu mijn jongste inzit maar het is nou ook weer niet de bedoeling dat je ze er uren in laat zitten maar een paar minuten per dag is echt niet zo erg hoor.Mijn oudste is nu drie jaar en hij heeft hele mooie rechte heupen en mooie rechte benen.Ik hou er alleen niet van als je dan zoveel comentaar hebt je niet eens onder je naam wil doen schijterd!! En alle moeders denken aan de ontwikkeling van hun kind beetje raar he om voor andere te gaan denken knap hoor van je……………en jij kan dan ziek worden van dat zulk vragen en ik ik word ziek van zulke reacties zoals van jou. Als moeders nou een vraag hebben over iets waar je het niet mee eens bent reageer dan niet dan kan je er ook niet ziek van worden.

  lisette

  #3400976 Quote

  Zeg, tuttebol van hierboven (anoniem), er staat toch niet dat je moeder moet zijn! De vraag is gesteld aan diegenen die een loopstoeltje hebben! De voor-en tegens van een loopstoeltje kennen we nou wel.

  Ga dus lekker even de was doen!

  #3400977 Quote

  Wat vind ik het raar anoniem wat je zegt. Lat mensen hun keus maken, zonder niemand "ziek" ervan te worden. En Desi vroeg niet of de loopstoel goed of slecht was voor een kind, toch?

  #3400978 Quote

  Je klinkt wat gefrustreerd Anoniem, heb je misschien problemen waar je ziek van wordt waar Desi helemaal niets mee te maken heeft?

  #3400980 Quote

  Ter info: Anoniem, hoe kwaaier je wordt, hoe vrolijker ik wordt. Dus ga lekker door met je opmerkingen. Dan ik heb ik lekker gratis entertainment!! hahahahhahhaa

  Desi

  #3400981 Quote

  waar slaat dat nou op anoniem!! ik ben nog net geen mama (8mnd zwanger) maar ik heb ook een loopstoeltje gekocht. ik vind het een hartstikke leuk ding!
  tuurlijk moet je je kindje niet de hele dag in dat ding zetten, dat schijnt slecht te zijn voor de heupjes. maar doe jij dan alles volgens de boekjes? dan wens ik je veel succes.
  ik hoop voor jouw dat jij dan alles precies en perfect doet.
  zeker ook een zwangerschap achter de rug waarin je alles perfect doet he? tssss laat me niet lachen hahahahahahahahaha lol

  groeten van Sandy

  #3400982 Quote

  Lieve mede(bijna)moeders. Laten we vervelende anonieme berichtjes negeren want het wordt er zo niet gezelliger op.Eens in de zoveel tijd duikt er een anoniem op met vreemde reacties en volgens mij is negeren het beste want zo'n persoon vindt het alleen maar leuk om ons boos te maken.

  #3400983 Quote

  Ach te jee.

  Juist vanwege alle negatieve reacties en "gescheld" ben ik twee maanden geleden gestopt met het deelnemen aan dit forum.

  Vandaag dacht ik: "Laat ik het weer eens proberen". En zo'n beetje het eerste wat ik op dit forum aantref is "gescheld".

  Nou, dit was dus echt de allerlaatste keer dat ik ben teruggekeerd naar dit forum.

  Wat kunnen jullie allemaal zeuren. In plaats van elkaar adviezen te geven en elkaar in de waarde te laten.

  Tot nooit meer lezens en schrijvens!!!!
  Susan.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen