Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

640283 Eenkennig

 • Auteur
  Berichten
 • #1646285

  Hallo,
  wat ik nu heb meegemaakt hebben wij (mark en ik)nog niet meegemaakt.Dinsdagsavonds ga ik altijd trainen.Nu belde me man op en wat blijkt,Marijke onze dochter van 5 maanden schreeuwt het uit ze was niet meer stil te krijgen.Ik dus naar huis.Thuis aangekomen pakte ik haar en begon te troosten,ze wou ook bij mark niet eten,en gaf haar dus haar eten.Knuffelde nog even en nu slaapt ze als een roos,hoe kan dat zou het een vorm zijn van eenkennig heid,ze heeft het vaker gedaan maar alleen bij mensen die ze niet elke dag ziet.Maar mark is haar vader en net als elke vader gaat ie smorgens werken en komt ie savonds rondt 18.30 thuis.Wij kan mijn helpen .Wat kunnen wij er tegen doen
  Met vriendelijke groeten Mark en Angelique en een knuffeltje van Marijke

  #3401037 Quote

  Hoi! Ik denk dat je er niet aan toe moet geven.Ze moet toch ook lekker door papa naar bed gebracht kunnen worden? Als je even doorzet, gaat het vanzelf over. Dus laten huilen, hoe moeilijk dat ook is.

  #3401038 Quote

  Volgens mij kunnen ze inderdaad op die leeftijd wel eenkennig worden: ook dat ze hun papa even niet meer willen! Volgens mij moet je toch proberen om hem het eea te laten doen met haar, maar dan terwijl jij er wel bij bent. Dan went ze misschien weer opnieuw aan haar papa.
  Succes!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen