Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

640289 Slapen Kleding

 • Auteur
  Berichten
 • #1646291

  Hi,

  Hoe slapen jullie kleintjes? De mijne heeft een pyama aan (geen rompertje) en ligt onder een laken en een deken. ik vraag me alleen af of dit niet te koud is, het is omgeveer 19, 20 graden in zijn kamer.

  Groetjes,
  Lia

  #3401089 Quote

  Mijn zoon wel rompertje (waarom die van jou niet eigenlijk??tis toch in feite ondergoed ) een pyama en een draagzak (nu nog een dunne maar in de winter een dikkere) en dan een deken, maar die duwt ie steeds weg.

  #3401090 Quote

  Gewoon voelen in z'n /haar nekje of dat lekker warm is en aan de voetjes. Voelt je kindje lekker aan is het prima!

  #3401091 Quote

  Tja ik weet eigenlijk ook niet waarom ik geen rompertje doe, misschien wel goed om het toch te doen. Zijn nekje is niet koud, gewoon warm. Ik dacht dat ze toch ook beter iets te koud gekleed konden zijn dan te warm. In principe gaan ze toch wel klagen als ze het te koud hebben toch?

  Groetjes,
  Lia

  #3401092 Quote

  Mijn dochter is 10 maand, zij ligt in een rompertje+pyama met sokken en in een trappelzak, in de winter een dikke, zij heeft geen deken, in het begin deed ik dit wel, maar ik las hoe gevaarlijk dit kan zijn, ze kunnen eronder kruipen etc. Dus gewoon zo, is warm genoeg (als het kamertje ook maar lekker op temp. is)
  ldv

  #3401093 Quote

  Ik merk dat als mijn dochter het te koud heeft, ze enorm onrustig wordt (gaat alleen huilen als ze het echt steenkoud heeft, denk ik). Net alsof ze zichzelf warm wil trappelen. Ik merk dat bij ons een lakentje en dekentje (katoen) niet genoeg is, bij deze temperatuur. Daarom doe ik er soms nog een handdoek overheen. Misschien dat het wel verschilt per kind. De ene volwassene heeft het ook veel eerder koud dan de ander, misschien is dat bij de kleine ook al.

  #3401094 Quote

  Hallo,

  Lotte onze dochter slaapt met een romper, pyama en slaapzak aan. En onder een lakentje met dekentje. Als ik ga kijken ligt ze er lekker onder en voelt ze heerlijk warm aan.

  Groetjes van Mieke

  #3401095 Quote

  Hoi,
  mijn dochtertje van 7 weken slaapt in een rompertje + pyama. Ze is enorm beweeglijk en ligt regelmatig helemaal onder haar lakentje met dekentje uit. Daarom heb ik sinds enkele dagen, nu het 's nachts wat kouder wordt, de verwarming heel licht aan staan. Nu heeft ze tenminste niet meer van die koude handjes als ik ze uit haar ledikantje ga halen.
  Groetjes
  Audrey

  #3401096 Quote

  Een rompertje is toch gewoon ondergoed
  Ik slaap zelf ook met ondergoed en een pyama.
  Onze zoon slaap al vanaf de eerste nacht met rompertje en pyama en daarna met zijn slaapzak en nu het weer kouder word laken en een dekentje

  En ik las net ook dat dekentjes niet veilig zouden zijn, maar een verwarming op het kamertje aan hebben staan is helemaal niet goed
  Leg er dan een kruik bij.
  En je kindje zover mogelijk met de voetjes tegen het voeteneind en de dekens goed onderstoppen en dan er niet veel gebeuren en anders moet je erbij gaan liggen(ook niet de bedoeling denk ik )

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen