Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

640302 Babyzwemmen

 • Auteur
  Berichten
 • #1646304

  Hallo, mijn vriend en ik zitten ye springen tot onze zoon 3 maanden is zodat we kunnen gaan babyzwemmen. Maar, nu las ik ineens op een ander forum dat er toch vaak problemen ontstaan met oren en dat niet alle babies het leuk vinden of volhouden. Ook het gevaar op infecties kwam een paar keer naar boven. Wat is jullie ervaring?

  #3401172 Quote

  we zwemmen al met tom sinds hij 3 maanden is regelmatig en hij vindt het helemaal geweldig! je moet gewoon kijken of je ukkie het leuk vindt! en ja infecties, ga dan ook maar niet meer naar de markt, stad, dierentuin, creche en vergeet hem vooral niet goed af te drogen ook de oren! dan komt het allemaal wel goed

  #3401173 Quote

  De mijne vindt het ook top en doen het ook sinds hij 3 maanden is, je moet wel de dktp prik (eerste) gehad hebben. Die infecties, tja dan kan je inderdaad niks doen, zoals brenda al zegt. Zou zeggen probeer het is een keertje, wij vinden het top!!

  #3401174 Quote

  Ben ook gelijk na de eerste prik gegaan. Het is wel een gedoe met aan- en uitkleden enzo, daar moet je even een systeem in krijgen. Verder alleen maar leuk!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen