Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

640374 Vanaf Hoeveel Maanden In De Wandelwagen

 • Auteur
  Berichten
 • #1646376

  Mijn zoontje van 4 maanden is flink gegroeid en past bijna niet meer in de reiswieg van onze driewieler (Urban Jungle). Nu kunnen we onze wagen ook als buggy gebruiken maar ik vraag me af of dat al wel mag met 4 maanden? De buggy kan overigens ook vrij plat zag ik dus misschien is dat een idee met zo'n mummy-slaapzak erin? Vanaf welke leeftijd gebruikten jullie de buggy?

  #3401605 Quote

  Mijn zoontje is 5 maanden en hij mag van het cb in de wandelwagen in de laagste stand zeg maar. Hij is ondertussen wel al 68 cm en weegt 7810 gr., kan ook al redelijk zelfstandig zitten. Je moet denk ik wel goed oppassen dat je het niet te vroeg doet. Als ze nog te klein zijn kunnen ze hun hoofdje nog niet goed in bedwang houden en zijn de ruggewerveltjes nog niet stevig genoeg om in een buggy te kunnen.

  groetjes

  #3401614 Quote

  Bedankt voor jullie reakties!
  Ik reageerde 2x met "niemand?" omdat ik vanmiddag nog geen enkele reaktie op het forum zag staan! Blijkbaar was er nogal vertraging!

  #3401607 Quote

  Hoi Maria

  Volgens mij is dat juist de bedoeling van zo'n ombouwwagen. Dat de kleine al vroeg in de buggy kan. Die buggy is erg stevig en doordat die op het onderstel van de wandelwagen zit,heeft het goede vering.
  Mijn dochter ging ook rond die tijd over in de buggy.

  Groetjes Ria

  #3401608 Quote

  Mijn kindje lag met ruim 2 maand al in de buggy, die is vrij plat. Hij paste nl ook niet meer in de reiswieg (erg smal..) dus ik zou denken dat jouw zoontje best in de buggy kan…

  #3401609 Quote

  Mijn dochter is 3 mnd en past ook bijna niet meer in de wandelwagen en wij hebben nu dus ook maar de wagen omgebouwd en idd een mummy slaapzak erin werkt perfect!!!
  Gewoon doen!

  Groetjes Kim

  #3401610 Quote

  Niemand??

  #3401611 Quote

  Ik met 3,5 mnd al. Ook omdat het zo krap werd in de bak. Ik heb met een handdoek de zitting een beetje opgevuld en ook de zijkanten, om een beetje steun te hebben. Ze zeggen dat het niet goed is en dat je beter de maxi cosi dan op het onderstel kan zetten, maar dat heb ik ook niet gedaan. Wel zoveel mogelijk plat mogelijk maken zou ik zeggen. Mijn dochtertje is nu 6 mnd en wil niet meer plat. Ze heft de hele tijd haar hoofde op. Dus ik zet 'm wel hoger, tenzij ze slaapt.

  Veel succes met het opbouwen.

  #3401612 Quote

  vanaf 3 maanden omdat mijn zootnje er in de breedte niet meer inpaste. wel op de platste stand en dat gaat prima. hij vind het juist heel leuk want kan zo alles zien

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen