Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

640383 Tijd Voor Onderhoud

 • Auteur
  Berichten
 • #1646385

  Hoi,

  Zou het onderhand niet eens tijd zijn dat deze site word nagekeken?? Want het foum doet erg raar. onderwerpen en reacties die er niet opkomen enz… Jammer want zo gaat de lol er wel af en het is zo handig om tips met andere moeder en vaders uit te wisselen. Ik hoop dat het snel weer beter gaat.

  #3401657 Quote

  Hoe werkt dat dan, want het word zo echt vervelend inderdaad, berichtjes die een dag later pas doorkomen en wat dan niet meer klopt in de volgorde!!

  #3401658 Quote

  Ja het is heel vervelend, het nut van een forum is zo langzaam maar zeker weg. Het lijkt of ze een capaciteitsprobleem hebben of dat er iets in de applicatie niet goed loopt. Op dit moment is de site wel weer goed bereikbaar en dat was de afgelopen weken wel anders. Dus misschien hebben ze eerst de bereikbaarheid opgelost en gaan de andere problemen ook nog opgelost worden. Ik hoop het maar, want zo is het niet leuk meer.

  #3401659 Quote

  nog even en ik kijk niet meer naar deze site, wordt er GEK van. Laat reacties achter die de ene dag er wel staan de dag erna weer verdwenen zijn. jammer hoor, want ik vondt het een leuke forum, MAAR NU NIET MEER!!!!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen