Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

640396 Traktatie

 • Auteur
  Berichten
 • #1646398

  Binnenkort is het zover, dan viert mijn zoontje zijn eerste verjaardag. Het is op het kdv dan gebruikelijk dat er getrakteerd wordt. De meeste ouders hebben hele originele en creatieve traktaties. Maar ik ben allesbehalve creatief en heb dan ook geen idee wat ik als traktatie zou kunnen geven. Heeft iemand misschien ideen of suggesties? Het gaat om de babygroep van 0 tot 2 jaar.

  #3401719 Quote

  maak een beestje van een banaan, en een mandarijn, maak ze met plakband aan elkaar, en oogjes van rozijntjes? is wel zo gezond en lekker voor de ukken

  #3401720 Quote

  Hoi, mijn dochtertje krijgt op het kdv regelmatig traktaties. Regelmatig komen de danoontjes start voorbij. Maar ook krijgen we regelmatig heel leuk ingepakte mini zwitsal produkten. Ook leuk, in een glazen vaas gekleurde muisjes doen, hierin soepstengels plaatsen met bv. een vingerpoppetje erop. Ziet er echt super uit! Alvast een hele leuke 1e verjaardag. Wat zal je trots zijn!!

  #3401721 Quote

  Wat ik pas heb gezien: een doosje rozijntjes inpakken in aluminium folie, prikkers erdoor en zachte rond snoepjes als wieltjes op de prikkers prikken, en je hebt een klein autootje!! Ik vond het wel heel grappig!!

  Veel succes!!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen