Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

640413 Chris

 • Auteur
  Berichten
 • #1646415

  Hallo,
  Weet even niet waar ik mijn vraag neer moet zetten, dus bij deze hier maar even.
  Heb een bugaboo en 1 van de banden is nu lek. Heeft iemand enig idee of je deze kunt plakken? Of is het mogelijk om ergens (en zo ja waar) een nieuwe band te bemachtigen?

  #3401840 Quote

  bij de winkel waar je hem gekocht hebt, kunnen ze wel aan een nieuwe komen.

  #3401841 Quote

  Hoi Chris,

  Wij hebben een tijd terug een klapband gehad met de bugaboo, die was dus echt niet meer te plakken, hahaha! Maar ik heb toen bugaboo opgebeld en ze stuurden een nieuwe binnenband op, binnen een paar dagen had ik hem in huis en het kostte me niets.

  Je kunt trouwens de banden gewoon plakken of even bij een fietsenmaker laten plakken hoor! Die verkopen (meestal) ook gewoon van die kleine bandjes en trouwens ook van die ventieldingetjes voor je fietspomp.

  Groetjes,

  Lein

  #3401842 Quote

  Hoi Chris,

  Je kan hem idd plakken. Wij zaten afgelopen vakantie in griekeland en je raad het al na lekker gewandeld te hebben een lekke band en ga daar maar eens een nieuwe halen. Na lang zoeken hebben we plakspullen voor de fiets gekocht en de band geplakt. Dat ging heel goed.
  Je kan bij bugaboo soms ook gewoon doorgeven dat hij lek is en krijg je een nieuwe is met veel onderdelen hoor ik altijd dus misschien ook wel met de bugaboo.

  En op marktplaats kan je soms wielen kopen tegen een zachtprijsje.

  Groetjes

  #3401843 Quote

  http://www.bugaboo.nl, ze hebben ook een klantenservice die je kunt bellen. Je kunt via hen in ieder geval een nieuwe band bestellen geloof ik.

  #3401844 Quote

  ja of via http://www.bugaboo.nl, daar staat een telefoonnummer op van de klantenservice van bugaboo

  #3401845 Quote

  Hallo,

  Ik heb het ook een keer gehad.
  Je moet bij de fietsenmaker een speciaal ventiel halen om de band op te kunnen pompen. En je kunt hem gewoon plakken als een fietsband.

  Succes

  #3401846 Quote

  Hoi, bedankt voor jullie reacties. We krijgen van bugaboo een nieuwe binnenband, maar hebben alvast een binnebandje gehaald bij de fietsenmaker. Het is nu natuurlijk veel te lekker weer om binnen te blijven.
  Toppie service van bugaboo overigens!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen