Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

640415 Stinkende Adem

 • Auteur
  Berichten
 • #1646417

  Hallo ,

  Onze dochter van bijna 10 maanden heeft al een paar weken een erg stinkende adem uit haar mondje. Zou het te maken kunne hebben met het feit dat ze al lang verkouden is ? Wie weet het ?

  Bedankt Groetjes Wilma

  #3401853 Quote

  Hoi,

  Als ik jou was, zou ik naar de huisarts gaan

  Groetjes

  #3401854 Quote

  mijn zoontje heeft het ook, kan een teken van keelontsteking zijn, maar ook gewoon een verkoudheid, ik ben naar de huisarts gegaan het was gelukkig alleen een verkoudheid maar zo is wel alles uitgesloten.
  sterkte

  #3401855 Quote

  Kan idd door de verkoudheid komen, door koorts, tandjes die doorkomen. En of een keelontsteking.

  Groetjes

  #3401856 Quote

  Mijn huisarts vertelde mij dat je aan de adem van een kind kunt ruiken of hij ziek is of iets onder de leden heeft. Dit kan helemaal geen kwaad en als ouder is het erg makkelijk vind ik. Als hij een beetje moeilijk is en een slechte adem heeft weet ik dat hij gewoon niet lekker is of ziek gaat worden.

  #3401857 Quote

  dat is wel een makkelijke uiting zeg, als ik het ruik weet ik dat ie niet lekker is, ja idd maar het kan ook iets erg zijn! neem altijd het zekere voor het onzekere en ga gewoon naar de dokter!

  #3401858 Quote

  Ons zoontje had ook een sterk ruikende adem, en dit bleek een opkomende keelontsteking te zijn. Ik vind alleen dat het idd verstandig is om het altijd het zekere voor het onzekere te nemen, en even langs de HA te gaan.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen