Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

640437 Weekenje Weg

 • Auteur
  Berichten
 • #1646439

  wij gaan binnenkort een weekendje weg, ons zoontje is dan precies 6 maanden. Hij wil allang niet meer in een wagen liggen, wel in de maxi cosi. maar volgens mij is het beter om de buggy te pakken. Hij kan zitten (eventjes) en vindt dat ook leuk, wil niet anders. en de buggy kan ook in ligstand gezet worden, dan is het toch goed. Zo kan ik hem toch ook meenemen naar een restaurant, kan hij slapen en wij eten. Wie heeft hier ervaring mee? En wie heeft nog tips?

  Dank, Esther

  #3401964 Quote

  Onze kleine, nu inmiddels bijna een jaar, ligt al vanaf 4 nmaanden in de buggy. Hij pastte al snel niet meer in de reiswieg. Hij vond het heerlijk om alles te kunnen zien!! Ook lag hij er idd heerlijk in te slapen. ( de buggy kan wel erg plat dus ik weet niet welke buggy jullie hebben?)

  Je moet gewoon zelf kijken waar jullie kleintje aan toe is!!

  Groetjes en veel plezier!! Geniet ervan!!

  #3401965 Quote

  Ja hoor.. zeker al de buggy plat kan ligt ie daar nog beter in als in de cosi want daar hebben ze toch steeds minder bewegings ruimte..

  #3401966 Quote

  Lijkt me een goed idee ons zoontje van 17 weken wil nooit liggen in de kinderwagen, droeg hem dus altijd in de draagzak.
  Nu hebben we de wagenverbouwd in buggy stand en hij vindt het heerlijk.
  Wel denk ik dat je hem er geen uren in moet laten zitten,, w.s.l. niet zo goed voor zijn rug maar dat geld ook voor de maxi cosi etc.
  Fijne vakantie Natasja

  #3401967 Quote

  dank je allemaal!!

  Esther

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen