Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

640438 Klok Een Uur Terug

 • Auteur
  Berichten
 • #1646440

  hallo, hoe doen jullie dat; de klok gaat natuurlijk een uur terug dit weekend, geef je dan de fles wat later of leg je je baby later in bed? Ik ben benieuwd ..
  Groetjes

  #3401968 Quote

  Hoi, wij gaan vandaag aan het einde van de dag alles een beetje proberen op te schuiven en te rekken….maar als het niet lukt jammer dan hoor. Dan merken we het morgenochtend wel. Ze zit waarschijnlijk snel genoeg weer in haar ritme.

  #3401969 Quote

  Het is bij ons een soort rommeldagje, we letten goed op onze dochter en geven haar eten als ze honger heeft, laten haar slapen als ze moe is, vaak merk je dat er na een dag of 2 wel weer een ritme in zit.

  #3401970 Quote

  hoi hoi

  Bij ons ging het zo die zaterdag avond hebben we haar gewoon op de zelfde tijd flesje gegeven en de zelfde tijd naar bedje toe. Nou de volgende ochtend werd ze i.p.v 08:30 om 07:30 wakker. Ik heb haar dus een uurtje laten wachten met het flesje en zo is het perfeckt gegaan de volgende dag is ze gewoon weer om 08:30 wakker geworden. Hoop dat je er wat aan hebt

  groetjes karima mama van jasmina (5mnd)

  #3401971 Quote

  Hallo,

  Mijn dochtertje van 6 maanden heeft meestal een heel vast ritme wat slapen betreft, ze is om kwart over 8 meestal moe en gaat dus slapen, en 's morgens om 8 uur is ze weer wakker. Vandaag was ze daarom al om 7 uur wakker (met de wintertijd dus) en wilde ook al haar flessen een uur eerder. Als ze honger heeft gaat ze keihard schreeuwen en is er geen land meer met haar te bezeilen. Rekken helpt dus niet. Ik ben van plan haar gewoon te voeden wanneer ze honger heeft en te laten slapen wanneer ze moe is. Dat hebben we altijd al gedaan. Als ze dan een uur eerder wakker is, baal ik daar wel van, maar dat went wel.

  Groetjes, Pam

  #3401972 Quote

  Hoi, haha, even een reactie hoe het nu is gegaan. Dochterlief werd zondagochtend om 5.uur kwebbelend wakker en een schik dat ze had…moeders eruit en toen was het feest compleet.
  Gisteren geprobeerd om het normale dagritme aan te houden, maar natuurlijk wel gekeken hoe ze erop reageert…dat is het belangrijkste natuurlijk. Vandaag ging het al stukken beter. Nog even en dan is alles weer gewoon (of niet natuurlijk…er zijn nl.echt tandjes onderweg)

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen