Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

640451 Uitelkaar 2

 • Auteur
  Berichten
 • #1646453

  Hallo allemaal, bedankt voor jullie reactie's inderdaad het ging al voor de zwangerschap zo'n3 a 4 maanden en toen tijdens de zwangerschap die we niet eens met elkaar gedeeld hebben bijna en praten heeft niet erg veel zin want ik of hij hoeft alleen maar A of B te zeggen en er is al ruzie we kunnen niet meer communiceren met elkaar.En ik zeg jullie eerlijk ik zit met grote tranen hier te tikken omdat we net een fikse ruzie bij me ma hebben gehad en het bijna uit de hand liep.En ook op jullie reactie ik lees ze maar dan zit ik nog harder te huilen,ik zie me zelf niet in therapie gaan met hem want het heeft toch al geen zin meer denk ik nu we vandaag defenitief hebben besloten dat het zo niet verder zal gaan,morgen maken we gelijk werk van papieren omdat hij dan vrij gaat nemen een week lang.
  Ik denk dat het misschien beter is zo dat we uitelkaar gaan.
  En nee het is niet mijn eerste kind ik heb nog een dochter van 5 jaar (van een ander man)en dan nu een zoon met hem die 6 maanden is.Maar ik stop ermee,want ik kan het effe niet meer SORRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Bedankt.

  #3402024 Quote

  Sterkte de komende tijd!! Blijf ook wel aan jezelf denken!

  Denk aan je!
  Linda

  #3402025 Quote

  Misschien moet je eens afvragen waar je nu eigenlijk mee bezig bent. Het ene na het andere kind van verschillende mannen op de wereld zetten, terwijl je niet eens in staat bent om een relatie met een man te onderhouden. Triest hoor.

  #3402026 Quote

  Wat klote allemaal zeg voor je…
  wat voor besluit je ( jullie) ook neemt…kies voor jezelf en voor je kindje, dat is het belangrijkste op dit moment denk ik…

  sterkte.
  saskia

  #3402027 Quote

  Relatietherapie kun je ook gebruiken om op een zo goed mogelijke manier uit elkaar te gaan hoor. Dus dan gaat het er niet om dat je je relatie wilt herstellen of repareren maar dat je wilt voorkomen dat je vechtend uit elkaar gaat. Vooral om dat je kind hier meestal de dupe van is. Ik kan het je zeker aanbevelen. Succes in ieder geval.

  #3402028 Quote

  hoi

  ik vind het heel erg vervelend voor je het enige wat ik kan zeggen is heel veel sterkte enne lucht hier maar lekker je hart hoor.

  veel liefs

  #3402029 Quote

  Och meid wat erg voor je, ik zit jou berichtje met een brok in me keel te lezen, ik kan je alleen heel veel sterkte wensen in de aan komende tijd.
  En je weet het je kunt hier altijd je hart luchten hoor, er is altijd wel iemand die je mischien even kan op beuren.
  Nou meid laat nog eens wat van je horen en nogmaals sterkte.

  Groetjes Wendy.

  #3402030 Quote

  heel veel sterkte wens ik jou en je kids in deze moeilijk situatie.

  een meelevende mama

  #3402031 Quote

  he meid ik ben hier al een hele tijd niet meer geweest dus weet niet wat er gaande is maar wil je wel heel veel sterkte wensen!!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen